Συμμετοχή σε Συνέδριο EASPD με θέμα "Leading Change in disability services" στο Πόρτο
Επιμόρφωση

Συμμετοχή σε Συνέδριο EASPD με θέμα "Leading Change in disability services" στο Πόρτο

Το Συνέδριο του EASPD έλαβε χώρα στις 14 και 15 Μαίου στο Πόρτο της Πορτογαλίας με κεντρικό θέμα την «Ηγετική αλλαγή στην παροχή υπηρεσιών του χώρου της αναπηρίας».

The EASPD Conference took place on 14 and 15 May in Porto, Portugal, with the central theme of "Leading change in disability services".

Ανοικτό κάλεσμα στην 23η Ημερίδα Κολύμβησης για νέους με και χωρίς αναπηρία
Sports-Camps

Ανοικτό κάλεσμα στην 23η Ημερίδα Κολύμβησης για νέους με και χωρίς αναπηρία

H 23η Ημερίδα Κολύμβησης είναι πλέον θεσμός! Στις 19 Μαίου και ώρες 9.30-13.00, στο Ανοικτό Κολυμβητήριο Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, πάνω από 200 κολυμβητές με και χωρίς αναπηρία, από 25 και πλέον φορείς και συλλόγους, δίνουν ραντεβού στους ξεχωριστούς αγώνες του ΑΛΜΑ.

Μια υπέροχη εκδρομή στο Λουτράκι
Sports-Camps

Μια υπέροχη εκδρομή στο Λουτράκι

Η εκδρομή μας στο Λουτράκι η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Απριλίου μέχρι τη Μ.Τετάρτη 8 Απριλίου ήταν πραγματικά η έκπληξη του Πάσχα. Είκοσι τρία παιδιά και νέοι με αυτισμό μαζί με δέκα παιδαγωγούς ταξιδέψαμε στο Λουτράκι και διαμείναμε στο υπέροχο παραλιακό ξενοδοχείο Αχίλλειον.

 

RSS
1345678910Last
«February 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627
Αποκριάτικη Εκδήλωση – Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025

Αποκριάτικη Εκδήλωση – Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025

Για μια ακόμη χρονιά, το ΑΛΜΑ προσκάλεσε τους γονείς και ωφελούμενους του να φορέσουν τις πιο φανταχτερές στολές τους και με χαμόγελο και καλή διάθεση να χορέψουν με τη ψυχή τους.

Read more
28
Θέση Συντονιστή Στεγών

Θέση Συντονιστή Στεγών

Συντονιστής Στεγαστικών Δομών στη περιοχή του Π. Φαλήρου και Ηλιούπολης. Πλήρης απασχόληση με δύο απογευματινά την εβδομάδα και stand by καθημερινές και 1σκ το μήνα.

Read more
12
3456789
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ALMA | Panhellenic Association of Adapted Activities
Back To Top