Μια υπέροχη εκδρομή στο Λουτράκι

Μια υπέροχη εκδρομή στο Λουτράκι

Η εκδρομή μας στο Λουτράκι η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Απριλίου μέχρι τη Μ.Τετάρτη 8 Απριλίου ήταν πραγματικά η έκπληξη του Πάσχα. Είκοσι τρία παιδιά και νέοι με αυτισμό μαζί με δέκα παιδαγωγούς ταξιδέψαμε στο Λουτράκι και διαμείναμε στο υπέροχο παραλιακό ξενοδοχείο Αχίλλειον. Το ξενοδοχείο ήταν ιδανικό για την ομάδα καθώς διέθετε μεγάλα δωμάτια, πλούσιο πρωινό και κυρίως χαμόγελο και κατανόηση στις δυσκολίες των παιδιών μας. Μας συγκίνησαν με το νοιάξιμο και τη φροντίδα τους. Η ομάδα απόλαυσε νοστιμότατο φαγητό στο Pepe Rosso το οποίο προτείνουμε ανεπιφύλακτα καθώς μας περιποιήθηκαν με την καρδιά τους.

Η Αρχαία Κόρινθος αποτέλεσε επίσης μια προσβάσιμη και υπέροχη τοποθεσία για τα άτομα μας. Υπήρχε χώρος για ξενάγηση και αυτορρύθμιση μέσα στη φύση. Υπέροχο φαγητό ανακαλύψαμε στο χωριό της Αρχαίας Κορίνθου στην ταβέρνα "Μαρίνος" η οποία επίσης διαθέτει πολλές βραβεύσεις και πλατιά χαμόγελα για τα παιδιά μας. Επισκεφθήκαμε το Ηραίο το οποίο έχει εύκολη προσβάσιμη διαδρομή, τον Φάρο Μαγκαβίλι τον οποίο προσέγγισαν οι πιο τολμηροί μέσα από μονοπάτι με βράχια και τη λίμνη Βουλιαγμένη στην οποία συνεχίσαμε με φαγητό στη φιλόξενη ταβέρνα "Ήρα".

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη του Pepe Rosso Βαγγέλη Δαγρέ και στον maitre Μπάμπη. Ήταν τόσο όμορφο να νιώθεις πως σε περιμένουν, πως είσαι ο πελάτης  τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικού του ξενοδοχείου Αχίλλειον καθώς και στο προσωπικό των υπόλοιπων καταστημάτων για την εγκάρδια φιλοξενία τους.

Σ' ευχαριστούμε Λουτράκι! Μας έκανες να νιώσουμε ευπρόσδεκτοι!

Print
758 Rate this article:
4.8
«June 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
25
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - 23η Ημερίδα Κολύμβησης "ΦΩΤΕΙΝΗ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ"

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - 23η Ημερίδα Κολύμβησης "ΦΩΤΕΙΝΗ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ"

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2026, το ΑΛΜΑ υπό την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησε με επιτυχία την 23η Ημερίδα Κολύμβησης, έναν θεσμό αφιερωμένο στη μνήμη της Φωτεινής και του Δημήτρη, δύο παιδιών με αναπηρία που λάτρευαν το νερό.

Read more
26272829
GINA - Final Meeting in Panevezys, Lithuania

GINA - Final Meeting in Panevezys, Lithuania

Το κλείσιμο του προγράμματος GINA μας βρήκε στο Panevezys της Λιθουανίας μαζί με 9 εταίρους από Γαλλία, Σουηδία, Ιταλία, Γερμανία, Τουρκία, Λιθουανία, Πολωνία και Ελλάδα.

Read more
3031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ALMA | Panhellenic Association of Adapted Activities
Back To Top