Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Είμαστε και φέτος πολύ περήφανοι που τα παιδιά μας, τα παιδιά του Συλλόγου ΑΛΜΑ “άνοιξαν” την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου!

Τα παιδιά με αυτισμό και/ή νοητική αναπηρία, έχουν πραγματική ανάγκη, το χειροκρότημα, την εμψύχωση και την αποδοχή, και τα αξίζουν. Γιατί δίνουν καθημερινά ένα δύσκολο αγώνα και κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Γιατί έχουν το δικαίωμα να είναι μέρος μιας κοινότητας που τα αποδέχεται.

Γιατί, τα παιδιά μας κάθε μέρα μας “δίνουν μαθήματα” θάρρους, δύναμης και αισιοδοξίας.

Στη παρέλαση ζήσαμε πραγματικά συγκινητικές στιγμές.. Ένα παιδί μας με αναπηρία, παρέλασε όχι μόνο του, αλλά μαζί με όλη του την οικογένεια. Δίπλα του ήταν η μητέρα του, ο πατέρας του, και ο αδελφός του, ένα παιδί τυπικής ανάπτυξης. Όλοι ήταν ντυμένοι στα λευκά, και στα μάτια τους μπορούσες να δεις την υπερηφάνεια. Υπερηφάνεια για όλα όσα το παιδί τους είχε καταφέρει!

Στη παρέλαση έδωσαν το “παρών” και τετράποδοι φίλοι μας, παρέα με τους ιδιοκτήτες τους! Ο σταρ της παρέλασης ήταν ο σκύλος-οδηγός ενός τυφλού ατόμου, που τον οδηγούσε στη παρέλαση με ρυθμούς αργούς και προσεκτικούς, έτσι που να παρελαύνουν οι δυο τους, όπως οι υπόλοιποι!

Σας ευχαριστούμε όλους που πήρατε μέρος σε αυτή τη γιορτή, και ενθαρρύνατε με τη σειρά σας τη κοινότητά μας να δει την πραγματική ομορφιά, αυτή που βλέπετε κι εσείς στα παιδιά μας, αυτή της διαφορετικότητας.

Συγχαρητήρια σε όλους! Και του χρόνου να είμαστε καλά!

Print
2098 Rate this article:
5.0
«July 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
29301
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - Το Παιχνίδι της Χαράς

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - Το Παιχνίδι της Χαράς

Με χαμόγελα, παιχνίδι και καλοκαιρινή διάθεση πλημμύρισε η Παιδική Χαρά της Αγίας Σκέπης στο Παλαιό Φάληρο, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026, όπου το ΑΛΜΑ διοργάνωσε το «Παιχνίδι της Χαράς», μια καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, τις οικογένειες και όλους τους φίλους του ΑΛΜΑ.

Read more
2345
6789101112
13141516
Το ΑΛΜΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Παλαιού Φαλήρου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2027

Το ΑΛΜΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Παλαιού Φαλήρου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2027

Στη Συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για την υποψηφιότητα του για τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2027, το ΑΛΜΑ έδωσε το "παρών".

Read more
171819
2021
Save the Date - Συνέδριο "ΑΛΜΑ στη νευροδιαφορετικότητα. Από τη διάγνωση στην κοινωνική ένταξη"

Save the Date - Συνέδριο "ΑΛΜΑ στη νευροδιαφορετικότητα. Από τη διάγνωση στην κοινωνική ένταξη"

Το ΑΛΜΑ σας καλεί να συμμετέχετε στις εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου με τίτλο «ΑΛΜΑ στη νευροδιαφορετικότητα. Από τη διάγνωση στην κοινωνική ένταξη» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2026 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Read more
2223242526
272829303112
3456789
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ALMA | Panhellenic Association of Adapted Activities
Back To Top