Responsive Menu
Add more content here...
Δελτία Τύπου | Τετάρτη 13 Απριλίου, 2022

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR 2022 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δελτίο Τύπου

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ οργάνωσε την Κυριακή 10 Απριλίου το καθιερωμένο πασχαλινό Bazaar, που φιλοξενήθηκε για ακόμη μία φορά στη Μαρίνα Φλοίσβου. Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τα προγράμματά μας και να κάνουμε μαζί ένα «ΑΛΜΑ» προς την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τα έσοδα από την πώληση των πασχαλινών ειδών του Bazaar θα διατεθούν για τη συνέχιση των προγραμμάτων για παιδιά με αναπηρία στο Παλαιό Φάληρο και την ενίσχυση της  προσπάθειας να αποκτήσει το ΑΛΜΑ το ΔΙΚΟ του ΣΠΙΤΙ.

Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και ιδιαίτερα την VIPARTIES του κ. Νίκου Τσιροζίδη για την μουσική που μας ταξίδεψε, την Μαρίνα ΦΛΟΙΣΒΟΥ για την φιλοξενία, τους χορηγούς που είναι σταθερά κοντά μας, αλλά και κάθε έναν από όλους εσάς που στηρίζετε πάντα το όραμά μας!

 

Καλό Πάσχα!

 

 

 

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.