Responsive Menu
Add more content here...
Αθλητικά Προγράμματα

Summer Camp Δραστηριότητες

Just for fun!!!

Το Πρόγραμμα

Κάθε καλοκαίρι, το ΑΛΜΑ διοργανώνει ένα δροσιστικό, περιπετειώδες, ξένοιαστο Summer Camp, για να μπορέσουμε με τους αγαπημένους μας φίλους να κάνουμε βουτιές, να ζωγραφίσουμε, να παίξουμε και να κάνουμε νέες γνωριμίες! Τα παιδιά (7 ετών και άνω) και οι νέοι μας μας με αυτισμό ή/και νοητική αναπηρία μπορούν να ασχοληθούν με μια ποικιλία δραστηριοτήτων, να περάσουν όμορφα, να γίνουν πιο αυτόνομοι και φυσικά να κοινωνικοποιηθούν!

Τα  Summer Camp μας συνήθως ξεκινούν μέσα Ιουνίου και τελειώνουν τέλος Ιουλίου. Το ωράριο της διασκέδασης είναι καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, και στελεχώνεται από ειδικούς παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, γυμναστές ειδικής αγωγής και ψυχολόγους.

Στα Summer Camp μας, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως μπάσκετ, γυμναστική, ποδηλασία και πρόγραμμα κολύμβησης (πισίνα). Τα παιδιά συμμετέχουν ανά 45 λεπτά σε άλλη δραστηριότητα! Πραγματοποιούνται επίσης καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, χειροτεχνίες, κατασκευές, παιδαγωγικά παιχνίδια και επιτραπέζια! Ενδιάμεσα των προγραμμάτων, πραγματοποιείται διάλειμμα για προετοιμασία σνακ-πρόγευμα και ατομική υγιεινή.

                 

Όσον αφορά στη μετακίνηση, η  προσέλευση πραγματοποιείται με ευθύνη των γονέων-κηδεμόνων στην Παιδική Χαρά της Αγ. Σκέπης  σε χώρο του Συλλόγου, καθημερινά στις 9:00 και η αναχώρηση πραγματοποιείται στις 14:00. Υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης με  βαν για τις περιοχές: Παλαιό Φάληρο, Δάφνη, Αγ. Δημήτριος, Άλιμος, Ελληνικό, Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα. Σε αυτή τη περίπτωση, η προσέλευση και η αναχώρηση γίνονται  με πούλμαν σε σημεία συνάντησης που προκαθορίζονται σε συνεννόηση με τους γονείς.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί τα πιο διασκεδαστικά καλοκαίρια της ζωής μας!

Εάν σας ενδιαφέρουν οι Δραστηριότητες Summer Camp μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, ή να συμπληρώσετε τη παρακάτω φόρμα, αναφέροντας το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

Ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα;

συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος

  Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

  Παρόμοια προγράμματα

  Τριήμερα και Αθλητικά Σάββατα

  Κάθε Σάββατο, τα παιδιά και οι νέοι του φορέα μας έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ολοήμερο ψυχαγωγικό πρόγραμμα Όλες οι δραστηριότητες δίνουν στους νέους...
  Διαβάστε περισσότερα...

  Κατασκηνώσεις – Εκδρομές

  Κατά την διάρκεια των διακοπών (Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι) πραγματοποιούμε πολυήμερα ψυχαγωγικά – εκδρομικά προγράμματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό που περιλαμβάνουν αθλητικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές...
  Διαβάστε περισσότερα...

  Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

  Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

  Θα σας ακούσουμε

  +30 210 9803292

  +30 210 9828150

  Θα μας γράψετε

  [email protected]

  Γραφτείτε στο newsletter μας

  Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

   Ωράριο Λειτουργίας

   Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

   Α’ Ζώνη 13.00-16.00

   Β’ Ζώνη 16.30-19.30

   Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

   Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

   Τόπος Διεξαγωγής

   Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

   Συμμετοχή στα Προγράμματα

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).