Responsive Menu
Add more content here...
Δελτία Τύπου | Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, 2024

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024 – Δελτίο Τύπου

Ο Σύλλογος μας γιόρτασε τον ερχομό της νέας χρονιάς, τη Δευτέρα 29.1.24, με την καθιερωμένη κοπή της πίτας στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).
Μοιραστήκαμε μοναδικές στιγμές με φίλους, γονείς, ωφελούμενους και επίσημους προσκαλεσμένους, συνοδοιπόρους στο έργο μας, που τίμησαν τη γιορτή μας.

Η Πρόεδρος, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, έκανε σύντομο απολογισμό του έργου του 2023 και ανακοίνωσε τους νέους στόχους για το 2024. Συμπερίληψη και άνοιγμα προς την κοινότητα και μια νέα Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης είναι οι πυλώνες της προσπάθειας που θα καταβληθεί κατά το 2024.
Μας αποκάλυψε το μήνυμα-στόχο που προβάλλει πλέον το ΑΛΜΑ: ΑΠΟΔΕΞΟΥ – ΚΑΤΑΛΑΒΕ – ΑΓΑΠΗΣΕ, το οποίο θα διέπει και κάθε δράση και πρωτοβουλία του Συλλόγου.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, η Ορχήστρα της Αεροπορίας και η διεθνής μας σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με τη γυναικεία της χορωδία «ΠΟΛΥΜΝΙΑ», πρόσφεραν απλόχερα αγάπη και υπέροχες στιγμές μουσικής και τραγουδιού!Οι άνθρωποι του «ΑΛΜΑ» μας έμαθαν ότι «ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΑ ΦΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» και με τις ξεχωριστές ευχές τους συγκίνησαν το κοινό!

Τέλος, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, άνοιξε το χορό με το παραδοσιακό «Μενεξέδες και Ζουμπούλια», και μετά ακολούθησε γλέντι και ξεφάντωμα!

Και του χρόνου!

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).