Responsive Menu
Add more content here...
Δελτία Τύπου | Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, 2020

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

O Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέσα σε ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα, η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας και κοινωνικών φορέων καθώς και πλήθος μελών, υποστηρικτών και φίλων του Συλλόγου.

Η πρόεδρος κ. Κατερίνα Γιαννακοπούλου  ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και πραγματοποίησε μία σύντομη αναδρομή στις δράσεις του έτους που πέρασε,  σηματοδοτώντας τα 23  χρόνια του φορέα στο χώρο της ειδικής αγωγής.

Η μουσικοθεατρική ομάδα του ΑΛΜΑ παρουσίασε θεατρικό δρώμενο, ενώ οι νέοι της Λέσχης Δημιουργικής Απασχόλησης με πολύ κέφι χόρεψαν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Ευχαριστούμε το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τη διεύθυνση της Λ.Α.Ε.Δ. για τη διάθεση του χώρου, αλλά και το προσωπικό που προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη γιορτή του Συλλόγου. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντωνόπουλο και το Catering «Ελαφοκυνηγός» για τη διάθεση γεύματος και υπηρεσιών εστίασης για 300 άτομα, το αρτοζαχαροπλαστείο «ΠΕΤΕΚ» για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κάβα Ανθίδη για την ευγενική χορηγία εμφιαλωμένου κρασιού, την κ. Λεουνάκη για τη χορηγία τροφίμων και τους σπουδαστές του τμήματος Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, που εθελοντικά μας προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχαριστούμε επίσης την ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας που με ρυθμούς αγαπημένους πλαισίωσε την εκδήλωσή μας και ενθουσίασε το κοινό.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν: ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, η Υφυπουργός Εργασίας κ. Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, οι βουλευτές Β΄ Αθηνών της Ν. Δημοκρατίας κ. Διονύσης Χατζηδάκης, κ. Άννα Καραμανλή και κ. Κώστας Κυρανάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής κ. Αναστασία Νάννου, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο στρατηγός κ. Γουμαλάτσος, η κ. Κατερίνα Κατριβάνου, Δ/ντρια βρεφονηπιακών σταθμών Δήμου Αθηναίων, ο Αρχιμανδρίτης πατ. Ισίδωρος Τσόρβας, ο κ. Δημήτρης Νικόλσκυ, Προιστ. Πολιτικών Ενίσχυσης Παιδιών με Αναπηρία του Υπ. Εργασίας, η κ. Χριστ. Παναγιωτάκου από το Ίδρυμα Ωνάση, η κ. Σπανίδου από το ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, ο κ. Λιαπής Κώστας, επικεφαλής της διοργάνωσης του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου, ο κ. Βαγγ. Φάλιας πρόεδρος του συλλόγου μοτοσικλετιστών HOG, ο κ. Βενετσάνος, διευθυντές σχολικών μονάδων του Δήμου Π. Φαλήρου και εξέχοντα στελέχη συλλόγων και φορέων του Δήμου Παλ. Φαλήρου, όπως η Ένωση Γονέων ΠΦ, οι σύλλογοι Αθηνά, Οικολογική Συνεργασία, Ένωση Κατοίκων Αμφιθέας Σοφία Μπεφόν, Φιλοζωικό Σωματείο ΠΦ, Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού, Inner Wheel.

Τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου ήταν ευγενική προσφορά των εταιρειών:

ΑΝΕΚ LINESSUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, ΑLLOU FUN PARK,  ATTIKO ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, FOLLI FOLLIE, COCOMAT,  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, POLO S.A, OΠΤΙΚΑ OTTICA,  ΙΚΕΑ-FOURLIS ΙΝΤΕRSPORT,  κ. ΕΛΕΝΗ ΓΟΥΜΑΛΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΦΙΛΟI ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

 

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.