Responsive Menu
Add more content here...
Δελτία Τύπου | Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, 2019

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019

       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέσα σε ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα, η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν εκπροσώπους την πολιτικής ηγεσίας της χώρας και κοινωνικών φορέων καθώς και πλήθος μελών, υποστηρικτών και φίλων του Συλλόγου.

Η πρόεδρος κ. Κατερίνα Γιαννακοπούλου  ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και πραγματοποίησε μία σύντομη αναδρομή στις δράσεις του έτους που πέρασε,  σηματοδοτώντας τα 22 χρόνια του φορέα στο χώρο της ειδικής αγωγής.

Ευχαριστούμε το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τη διεύθυνση της Λ.Α.Ε.Δ. για τη διάθεση του χώρου, αλλά και το προσωπικό που προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη γιορτή του Συλλόγου.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντωνόπουλο και το Catering «Ελαφοκυνηγός» για τη διάθεση γεύματος και υπηρεσιών εστίασης για 300 άτομα, το αρτοζαχαροπλαστείο «ΠΕΤΕΚ» για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κάβα Λεουνάκη για την ευγενική χορηγία εμφιαλωμένου κρασιού, την Κα Μαρμαρινού για τη χορηγία τροφίμων και τους σπουδαστές του τμήματος Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, που εθελοντικά μας προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχαριστούμε επίσης τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων που με τις μελωδίες της ενθουσίασε το κοινό και την ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας που με ρυθμούς αγαπημένους πλαισίωσε την εκδήλωσή μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν: η βουλευτής Β΄ Αθηνών της Ν. Δημοκρατίας κα Άννα Καραμανλή, ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής κος Χρήστος Καπάταης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας-Κοινωνικής Αρωγής και Αθλητισμού του δήμου Π. Φαλήρου κος Φωστηρόπουλος, ο στρατηγός κος Γουμαλάτσος, ο Αρχιμανδρίτης πατ. Γαβριήλ Χριστόπουλος, ο κος Ευστ. Χατζηχαραλάμπους από τη Δ/νση Ψυχ. Υγείας του Υπ. Υγείας, ο κος Βενετσάνος και εξέχοντες εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων  της πόλης.

Η μουσικοθεατρική ομάδα του Συλλόγου παρουσίασε θεατρικό δρώμενο, ενώ οι νέοι της Λέσχης Δημιουργικής Απασχόλησης με πολύ κέφι χόρεψαν παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και μας έδωσαν τη δυνατότητα για άλλη μια χρονιά να διοργανώσουμε μια εκδήλωση που χαροποιεί ιδιαίτερα τα παιδιά και τους γονείς, αλλά και αποτελεί ένα μικρό δείγμα της απέραντης ευγνωμοσύνης για όλους εκείνους που σε μια δύσκολη εποχή στηρίζουν το έργο μας.

Τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου ήταν ευγενική προσφορά των εταιρειών:

ΑΝΕΚ LINESSUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, ΑLLOU FUN PARK,  ATTIKO ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, POLO S.A, SPORTING II BOWLING CLLUB,  ΙΚΕΑ-FOURLIS ΙΝΤΕRSPORT , ΙΑΝΟΣ, ΚΑ ΕΛΕΝΗ ΓΟΥΜΑΛΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟI ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).