Responsive Menu
Add more content here...

Κάνε Δωρεά

Στο ΑΛΜΑ, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά από το 1996, για να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας με αυτισμό και νοητική αναπηρία. Με εκπαιδευτικά-θεραπευτικά προγράμματα, με πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες και εκδρομές, προσπαθούμε να στηρίξουμε τα παιδιά μας να φτάσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να κοινωνικοποιηθούν, αλλά και να βιώνουν και αυτά τη χαρά της ζωής!

Το όραμά μας: τα παιδιά μας να ενταχθούν ισότιμα σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

 

Οι γονείς των παιδιών μας τα υποστηρίζουν με αγάπη, υπομονή και επιμονή αξιοθαύμαστη, ένα ερώτημα όμως που τους απασχολεί είναι: τι θα γίνει το παιδί μου όταν εγώ δε θα μπορώ να είμαι πια δίπλα του;

Εμείς στο ΑΛΜΑ, θέλουμε να ξέρουν αυτοί οι γονείς ότι τα παιδιά τους, ακόμη και όταν μεγαλώσουν και γίνουν ενήλικες, ακόμη και όταν περάσουν τα χρόνια και είναι ηλικιωμένοι, θα έχουν τη φροντίδα που χρειάζονται, θα έχουν ένα σπίτι. Το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

Γι’ αυτό έχουμε φτιάξει έως τώρα δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης όπου κατοικούν επτά άτομα. Η ανταμοιβή μας; Τα όμορφα χαμόγελά τους που φωτίζουν τη μέρα μας!

 

Είναι τόσα πολλά όμως τα άτομα με αναπηρία που χρειάζονται ένα σπίτι!!

Υπάρχει λίστα αναμονής με νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία που δεν έχουν ένα υποστηρικτικό πλαίσιο, με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα που δεν έχουν κάπου να πάνε. Οι προσπάθειες που κάνουμε είναι υπεράνθρωπες.

Στηριζόμαστε στη δική σας βοήθεια για να φτιάξουμε Ένα Σπίτι για τα Παιδιά του ΑΛΜΑ! Ένα σπίτι, και όχι ίδρυμα, όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια. Ένα σπίτι όπου θα μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται, να μαγειρεύουν, να το φροντίζουν, να δημιουργούν, να κοινωνικοποιούνται αλλά και να διασκεδάζουν.

Όλα αυτά με τη στήριξη, πλαισίωση και φροντίδα των ανθρώπων της ομάδας μας (Κλινική Ψυχολόγος, Κοινωνική Λειτουργός, Ειδική Παιδαγωγός, Εργοθεραπεύτρια, Φροντιστές).

Βάλτε και εσείς το λιθαράκι σας στη προσπάθειά μας!  Κάντε μία δωρεά και βοηθήστε τα παιδιά μας να έχουν το δικό τους ΣΠΙΤΙ. Βοηθήστε τους γονείς των παιδιών μας να είναι ήσυχοι, πως όσα χρόνια και αν περάσουν, τα παιδιά τους θα είναι ΚΑΛΑ.

Κάνε μια Δωρεά!

Μπορείς να ενισχύσεις το έργο μας, βοηθώντας να συνεχιστούν τα προγράμματά μας, κάνοντας μια δωρεά!

 

Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω PAYPAL

Ακόμη και εάν ΔΕΝ έχεις λογαριασμό PAYPAL, μπορείς να κάνεις τη δωρεά σου μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, πατώντας Donate παρακάτω!

Στη συνέχεια παρακαλούμε ενημέρωσέ μας για να μπορέσουμε να σου στείλουμε την απόδειξη, στο 210 9828150

 

Μέσω WEB-BANKING

Κάνοντας ηλεκτρονική μεταφορά μέσα από το Web Banking της τράπεζας σου σε έναν από τους λογαριασμούς μας (δες παρακάτω).

Μετά την ολοκλήρωση της δωρεάς σου, θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσεις στο τηλ. 210 9828150 για να μπορέσουμε να σου στείλουμε την απόδειξή σου.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


IBAN: GR82 0110 0680 0000 0682 9600 102

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


IBAN: GR57 0172 0610 0050 6104 4703 979

 

Μέσω King Baudoin Foundation

Για τους φίλους μας από το εξωτερικό, υπάρχει η επιλογή δωρεάς προς τον οργανισμό μας μέσω της πλατφόρμας του King Baudoin Foundation!

Πατώντας το παρακάτω κουμπί θα μεταφερθείτε στη πλατφόρμα, όπου μπορείτε να επιλέξετε όποια μέθοδο δωρεάς επιθυμείτε!

 

For our friends from abroad, you can easily make a donation to our organization, through the King Baudouin Foundation platform!

By clicking the button below, you will be redirected to the platform, where you can choose the donation method you prefer!

 

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).