Responsive Menu
Add more content here...
Εκδηλώσεις | Πέμπτη 22 Ιουνίου, 2023

Καλοκαιρινή Γιορτή και Party «Ένα Σπίτι για το ΑΛΜΑ» 

Ήταν ένα πραγματικό μαγικό βράδυ, γεμάτο κέφι, χορό αλλά και πολύ ωραία ατμόσφαιρα! Έχουμε τόσο πολύ κόσμο να ευχαριστήσουμε!

Η καλοκαιρινή μας γιορτή για τη λήξη των προγραμμάτων μας ήταν εντυπωσιακή: τα μουσικο-χορευτικά και τα θεατρικά των παιδιών μας ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, και μία απόδειξη ότι «η αγάπη όλα τα μπορεί». Γιατί παιδιά και παιδαγωγοί δούλεψαν σκληρά για να δημιουργήσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, και όπως αποδείχθηκε σίγουρα άξιζε τον κόπο!

Ένα ξεχωριστό για εμάς τραγούδι ακούστηκε στο θεατρικό δρώμενο «Όπου φύγει, φύγει», το «Καλοκαίρι». Τους στίχους έγραψε η Βίκυ Σαρίδου, και τη μουσική ο αγαπημένος μας μουσικοπαιδαγωγός (με εξειδίκευση στις ειδικές ομάδες) Νικήτας Μαυρογιάννης.

Η Λαχειοφόρος μας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε όλους θερμά! Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς της Λαχειοφόρου μας, των οποίων τα υπέροχα δώρα έδωσαν πολλή χαρά στους συμμετέχοντες: την εταιρεία Polo ΑΒΕΕ, το εστιατόριο Χαρτί και Καλαμάρι, γνωστό SUPER MARKET (για τις δωροεπιταγές), το ATTIKO ZΩΟΛΟΓΙΚΟ  ΠΑΡΚΟ, την εταιρεία COCOMAT, το KAΦΕ-ΚΑΒΑ ΧΑΡΑ AXIΛΛΕΩΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, την εταιρεία Blue Star Ferries, την εταιρεία SWAROVSKI, τη HoReCA  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ, το Mr Donkey Espresso Bar, την Ταβέρνα Ροζαλία, πλατεία Εξαρχείων, το ταξιδιωτικό γραφείο TRAVEL CRAFT και πολλούς άλλους φίλους του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους: τον κο Γιάννη Φωστηρόπουλο, Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, τον κο Μιχάλη Μιχαηλίδη, Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Παλαιού Φαλήρου, τον κο Αλέξανδρο Πανταζή, Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, την κα Μαίρη Τρύφων, Πρόεδρο Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Παλαιού Φαλήρου, τον κο Μιχάλη Κουμεντάκο, Πρόεδρο ΠΟΑΚΕ, τον κο Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, την κα Αράπογλου Δήμητρα, υποψήφια Βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ, την κα Δήμητρα Κουτσούκη, καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ και υποψήφια βουλευτή επικρατείας “ΕΥ ΚΙΝΗΣΗ”, τον κο Μανούσο Μανουσάκη, σκηνοθέτη, τον κο Μητρέλο, υποψήφιο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, τον κο Δημήτρη Νικόλσκυ, Πρόεδρο του Ιδρύματος Παιδική Στέγη και όλους τους εκπροσώπους τοπικών φορέων και συλλόγων του Δήμου μας.

Στο Party περάσαμε όλοι καταπληκτικά!! Η Πέννυ Μπαλτατζή μας ταξίδεψε σε μέρη μαγικά, με την υπέροχη φωνή και τα τραγούδια της! Μας είπε όλα τα τραγούδια που ζητήσαμε και ακόμη περισσότερα! Highlight της βραδιάς το απολαυστικό ντουέτο της με τον κο Κώστα Βενετσάνο που μας τίμησε, και τραγούδησε στη σκηνή με την Πέννυ! Την ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από τη καρδιά μας, καθώς η Πέννυ Μπαλτατζή είναι πάντα δίπλα μας, και η αγάπη της για τα παιδιά μας είναι συγκινητική!

Οι Prestige πήραν στη συνέχεια τη σκυτάλη, ξεσηκώνοντας τα πλήθη με τραγούδια ελληνικά και ξένα! Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο αγαπημένο αυτό συγκρότημα, που μας υποστηρίζει σταθερά, και χάρισε στα παιδιά μας και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στιγμές τρελής διασκέδασης!

Είμαστε ευγνώμονες στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος για άλλη μία φορά μας στήριξε έμπρακτα και στάθηκε δίπλα στο Σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε επίσης τους VIParties, οι οποίοι είναι σταθεροί μας υποστηρικτές και φίλοι, και μας διασκέδασαν με το πρόγραμμά τους στα «διαλείμματα». Μεγάλη «ευθύνη» βέβαια για το καταπληκτικό αυτό βράδυ, είχε και το Rolatop Van! Με τα κυριολεκτικά μεθυστικά, λαχταριστά cocktails του, ενθουσιαστήκαμε άπαντες! Σαν όαση δίπλα στην παραλία, το καταπράσινο δροσερό Van μας, προσήλκυσε και όλους τους περαστικούς. Είμαστε ευγνώμονες επίσης για τη στήριξή τους και: στη ΧΗΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙ ΑΒΕΕ, την εταιρεία Concepts, και την ΚΑΒΑ ΑΝΘΙΔΗΣ.

Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» όμως πηγαίνει σε ΕΣΑΣ!! Όλους εσάς, που ήρθατε να γιορτάσετε μαζί μας, εσάς που αγοράσατε λαχνούς για τη Λαχειοφόρο μας, εσάς που κάνατε ηλεκτρονική δωρεά στη σελίδα μας, εσάς που κοινοποιήσατε και προωθήσατε την εκδήλωσή μας με κάθε τρόπο για να μας υποστηρίξετε. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης συγκεντρώνονται όπως γνωρίζετε, για το Σπίτι των παιδιών μας.

Δεν έχει επιτευχθεί ακόμη ο στόχος μας, αλλά με εσάς δίπλα μας, θα τα καταφέρουμε. Για τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε, πραγματικά μέσα από την καρδιά μας.

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).