Responsive Menu
Add more content here...
Αθλητικά | Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, 2019

ΔΩΡΕΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Αθλητικά

Με στόχο τη συνοχή της κοινότητας και το μοίρασμα κοινών εμπειριών που μας δίνουν την ευκαιρία να συνάψουμε κοινωνικές και υποστηρικτικές μεταξύ μας σχέσεις, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Δήμο Π. Φαλήρου ξεκινούμε για πρώτη φορά πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων για γονείς παιδιών με και χωρίς αναπηρία. Είναι μια ευκαιρία να αθληθούμε μαζί, να γνωριστούμε και ν ανακαλύψουμε πως μπορούμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο …

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Παραδοσιακούς χορούς, Ασκήσεις ευεξίας και χαλάρωσης, Ενδυνάμωση – Ορθοσωμία και θα πραγματοποιούνται στο 7ο  Δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου

Παραδοσιακοί χοροί: Δευτέρα 17:00 – 18:00 και Τετάρτη 17:00 – 18:00 και 19:00 – 20:00

Οι αναρίθμητοι χοροί της πατρίδας μας αποτελούν τον πιο άμεσο τρόπο έκφρασης ποικίλων συναισθημάτων προσφέροντας ταυτόχρονα επικοινωνία, ψυχαγωγία, άσκηση και εκπαίδευση.

θα χρειαστείτε : Άνετα ρούχα και παπούτσια

Ασκήσεις ευεξίας και χαλάρωσης: Τετάρτη 19:00 – 20:00, 20:00 – 21:00 – Πέμπτη 17:00 – 18:00, 18:00 – 19:00

Το μάθημα στοχεύει στην γνώση και την φροντίδα του σώματος. Σκοπός είναι η ενδυνάμωση του κορμού, η τόνωση των εσωτερικών οργάνων, η απελευθέρωση συσσωρευμένου άγχους και η γνωριμία των σωματικών ορίων.

Ενδυνάμωση – Ορθοσωμία: Δευτέρα – Τετάρτη 18:00 – 19:00

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας  δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το κομμάτι της ανθρώπινης κινητικότητας με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει μεταβολές στο μυοσκελετικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος. Στόχος μας είναι η σωστή στάση του σώματος, η ενδυνάμωση του κορμού για την αποφυγή τραυματισμών και πόνων στους μύες και τις αρθρώσεις.

θα χρειαστείτε : Αθλητικά ρούχα και στρώμα γυμναστικής

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου ΑΛΜΑ (τηλ.  210-9828150).

Σας περιμένουμε!!!!!

Φόρμα Επικοινωνίας

  Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

   

  Μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου πατώντας εδώ

  Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

  Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

  Θα σας ακούσουμε

  +30 210 9803292

  +30 210 9828150

  Θα μας γράψετε

  [email protected]

  Γραφτείτε στο newsletter μας

  Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

   Ωράριο Λειτουργίας

   Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

   Α’ Ζώνη 13.00-16.00

   Β’ Ζώνη 16.30-19.30

   Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

   Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

   Τόπος Διεξαγωγής

   Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

   Συμμετοχή στα Προγράμματα

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).