Responsive Menu
Add more content here...
Δελτία Τύπου Εκδηλώσεις | Τετάρτη 17 Μαΐου, 2023

20η Ημερίδα Κολύμβησης «Για τη Φωτεινή και το Δημήτρη»

«Για τη Φωτεινή και το Δημήτρη» πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 16 Μαΐου 2023 η 20η Ημερίδα Κολύμβησης, στο ανοικτό Κολυμβητήριο του Πολιτιστικού και  Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου. Η Φωτεινή και ο Δημήτρης, δύο αθλητές μας οι οποίοι δε βρίσκονται πια κοντά μας, είναι ο λόγος που συναντιόμαστε όλοι κάθε χρόνο σε αυτή τη γιορτή της θέλησης και του αθλητισμού. Προς τιμήν τους συμμετέχουν παιδιά και νέοι, με και χωρίς αναπηρία, δίνοντας το καλύτερό τους εαυτό, και κερδίζοντας ο καθένας το δικό του προσωπικό στοίχημα! 

Η αθλητική ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου καθώς και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου. Φέτος συμμετείχαν συνολικά 133 αθλητές από 19 διαφορετικούς φορείς ατόμων με αναπηρία από όλη την Αττική. 

Την Ημερίδα Κολύμβησης τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κος Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου κος Μιχάλης Κουμεντάκος, ο αλυτάρχης των αγώνων, κος Κώστας Βραχλιώτης, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, κα Μαίρη Τρύφων, η καθηγήτρια των ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΏΝ, κα Χαρίτου, ο κος Διονύσης Χατζηδάκης, βουλευτής, και καθηγητές της ειδικότητας κολύμβησης. Κοντά μας όπως πάντα, και οι γονείς της Φωτεινής και του Δημήτρη κα Φρίντα Παπαδονικολάκη, κα Κατερίνα και ο κος Κων/νος Γιάννος. 

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας μας: την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, τα ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ – ειδικότητες Κολύμβησης και Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής, το «Χαμόγελο του Παιδιού», τον Αθλητικό Όμιλο Π. Φαλήρου, και τον Σύνδεσμο Κριτών Κολύμβησης Αττικής. Σημαντική ήταν και η παρουσία του αγαπητού γιατρού μας, κου Γιάννη Μπίτσικα. 

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την εταιρεία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ- ΖΑΓΟΡΙ για την προσφορά της σε εμφιαλωμένο νερό για όλους τους αθλητές μας.   

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάμε βέβαια στα παιδιά μας. Εκείνα διασκέδασαν με τη καρδιά τους, και παρέλαβαν με υπερηφάνεια τα μετάλλια και τα κύπελλά τους, και εμείς είχαμε τη τιμή να είμαστε εκεί, μάρτυρες του μεγαλείου της ψυχής τους.

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).