Μια νέα, όμορφη συνεργασία
Τα Νέα μας

Μια νέα, όμορφη συνεργασία

Το ΑΛΜΑ, γνωρίστηκε και ξεκινά συνεργασία και δράσεις με το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Π. Φαλήρου! Τα παιδιά μας έχουν πολλή αγάπη να δώσουν, και τα αδέσποτα του Δήμου Π. Φαλήρου έχουν πολλή ανάγκη αυτή την αγάπη.. τα υπόλοιπα ήδη οργανώνονται, και θα τα μάθετε σύντομα!

Προκήρυξη δύο (2) Θέσεων ΠΕ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής
Θέσεις Εργασίας

Προκήρυξη δύο (2) Θέσεων ΠΕ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Προκήρυξη δύο (2) θέσεων ΠΕ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μήνες, στο πλαίσιο της υλοποίησης δομημένων ειδικών προγραμμάτων άθλησης για όλους, μεγάλης διάρκειας περιόδου 2023-2024.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου
Εκδηλώσεις/Δράσεις

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Είμαστε και φέτος πολύ περήφανοι που τα παιδιά μας, τα παιδιά του Συλλόγου ΑΛΜΑ “άνοιξαν” την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου!

Συμβουλευτική Γονέων Παιδιών με Αυτισμό
Άρθρα

Συμβουλευτική Γονέων Παιδιών με Αυτισμό

Το μεγάλωμα ενός παιδιού (και περισσότερων φυσικά) φέρνει μαζί του πολλές χαρές αλλά και προκλήσεις.. Οι προκλήσεις αυτές είναι πολλαπλάσιες για γονείς που μεγαλώνουν παιδιά με αυτισμό. Και η αλήθεια είναι πως κανείς δε σε προετοιμάζει για να γίνεις γονιός, παρότι πρόκειται για το πιο σημαντικό ρόλο της ζωής μας.

Born to be Different – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Εκδηλώσεις/Δράσεις

Born to be Different – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Τη Κυριακή 3/12, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» διοργανώνει την εκδήλωση “Born to be Different” στη Πλατεία Φιλικής Εταιρείας Π. Φαλήρου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Π. Φαλήρου. Μαζί μας, θα είναι και μαθητές των σχολείων του Π. Φαλήρου.

RSS
First1920212224262728Last
«Αύγουστος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΑΗΙ Carrier για τη δωρεά κλιματιστικών στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών στο Παλαιό Φάληρο

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΑΗΙ Carrier για τη δωρεά κλιματιστικών στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών στο Παλαιό Φάληρο

Στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας προσφέρονται προγράμματα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά από 2,5 έως 6 ετών, παράλληλη στήριξη και ενισχυτική διδασκαλία από 6 ετών καθώς και συμβουλευτική και στήριξη της οικογένειας.

Read more
234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345
Θέση Κοινωνικού Φροντιστή

Θέση Κοινωνικού Φροντιστή

Το ΑΛΜΑ αναζητά κοινωνικούς φροντιστές (οικονόμους), για 24ωρη απασχόληση, σε Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ατόμων με νοητική αναπηρία, που λειτουργεί στο Παλαιό Φάληρο και στην Ηλιούπολη. 👌Άμεση πρόσληψη.

Read more
678
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top