Εκδήλωση της FPG Féminin Pluriel Global στην Αθήνα

Εκδήλωση της FPG Féminin Pluriel Global στην Αθήνα

Οι ενωμένες δυνάμεις κατορθώνουν περισσότερα. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που δεν είναι μόνο δυνατή, αλλά γεμάτη ελπίδα και αγάπη. Ας συναντηθούμε σε κοινές αξίες και ας εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο αύριο. Ας αναδειχθούμε σε φωτεινές φωνές που θα υποστηρίξουν τον αγώνα για το κοινό καλό, ενωμένοι σε κάθε βήμα της πορείας μας, για να χτίσουμε ένα μέλλον που αξίζει να βιώσουμε.”

Για τον σκοπό αυτό, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του νεοσύστατου παραρτήματος της Ελλάδας της FPG Féminin Pluriel Global σε μια γαλλική βραδιά στο St. George Lycabettus Hotel το Σάββατο 2 Νοεμβρίου για να νιώσουμε ΕΝΩΜΕΝΕΣ και ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ για ένα καλύτερο μέλλον.

Print
34 Rate this article:
5.0
«Δεκέμβριος 2025»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
24252627282930
1
BORN TO BE DIFFERENT – Μια Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης για τη Διαφορετικότητα  σε Συνεργασία με τη Hog Athena Chapter

BORN TO BE DIFFERENT – Μια Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης για τη Διαφορετικότητα σε Συνεργασία με τη Hog Athena Chapter

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2025, το ΑΛΜΑ διοργάνωσε για 9η φορά μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη διαφορετικότητα με τίτλο “BORN TO BE DIFFERENT” με τη συνεργασία του Harley Owners Group υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Read more
234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2025 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top