22o Σεμινάριο Συνοδών-Εμψυχωτών “Stand by Me”
Επιμόρφωση

22o Σεμινάριο Συνοδών-Εμψυχωτών “Stand by Me”

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το 22o Σεμινάριο Συνοδών-Εμψυχωτών “Stand by Me” που διοργάνωσε το ΑΛΜΑ, από 1 έως 3 Νοεμβρίου στους χώρους του Κέντρου Ημέρας Παιδιών στο Παλαιό Φάληρο.

Με το πρόγραμμα GINA – Green INclusive Academy στη Γερμανία
Προγράμματα

Με το πρόγραμμα GINA – Green INclusive Academy στη Γερμανία

Με το πρόγραμμα GINA – Green INclusive Academy βρεθήκαμε στη Γερμανία, από τις 20 έως τις 26 Οκτώβρη, μαζί με καλούς συνεργάτες από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, τη Σουηδία και την Ελλάδα.

Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης
Κέντρο Ημέρας Παιδιών

Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης

Καλωσορίζουμε το Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και συγχαίρουμε την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη και τους συνεργάτες της για τη δυνατότητα που δίνει στις οικογένειες για έγκαιρη παρέμβαση.

Συμμετοχή στο Διεθνές Συνέδριο του EASPD “Opening Doors : How can disability support services unlock the open labour market?”
Εκδηλώσεις/Δράσεις

Συμμετοχή στο Διεθνές Συνέδριο του EASPD “Opening Doors : How can disability support services unlock the open labour market?”

Με την ολοκλήρωση του Διεθνούς Συνεδρίου του EASPD Brussels που πραγματοποιήθηκε στις 17-18 Οκτωβρίου 2024 στην Αθήνα με τη συνεργασία του Το Δίκτυο και θέμα την υποστήριξη των ανθρώπων με αναπηρία για τη μετάβασή τους στην ελεύθερη αγορά εργασίας, το ΑΛΜΑ επέστρεψε γεμάτο πολύτιμες εμπειρίες, νέες γνωριμίες με φορείς και επαγγελματίες σε Ευρώπη και Ελλάδα και κυρίως δημιουργικές ιδέες και συζητήσεις για μελλοντικές συνεργασίες και προγράμματα.

RSS
First1213141517192021Last
«Απρίλιος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
303112345
6
Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Modena της Ιταλίας

Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Modena της Ιταλίας

Στα πλαίσια του ευρωπαικού σχεδίου "Άλλη Ματιά"  2025-1-EL01-ΚΑ122-ADU-00033359 επισκεφτήκαμε τη Modena της Ιταλίας 16-20 Μαρτίου 2026. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να παρακολουθήσουμε από κοντά τον τρόπο με τον οποίο ο φορέας υποδοχής "Il Cassetto dei Sogni" διδάσκει το πρόγραμμα φωτογραφίας σε παιδιά και εφήβους με και χωρίς αναπηρία. 

 

Read more
789
Απολογισμός πασχαλινών αγορών 2026

Απολογισμός πασχαλινών αγορών 2026

Από τις 29 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου, το ΑΛΜΑ πραγματοποίησε πασχαλινά bazaars στη Μαρίνα Φλοίσβου, στη ΔΕΣΦΑ, στη Melissa KIKIZAS και στη πλατεία Αγίας Βαρβάρας στο Παλαιό Φάληρο.

Read more
101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top