Με το πρόγραμμα GINA – Green INclusive Academy στη Γερμανία
Προγράμματα

Με το πρόγραμμα GINA – Green INclusive Academy στη Γερμανία

Με το πρόγραμμα GINA – Green INclusive Academy βρεθήκαμε στη Γερμανία, από τις 20 έως τις 26 Οκτώβρη, μαζί με καλούς συνεργάτες από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, τη Σουηδία και την Ελλάδα.

Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης
Κέντρο Ημέρας Παιδιών

Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης

Καλωσορίζουμε το Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και συγχαίρουμε την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη και τους συνεργάτες της για τη δυνατότητα που δίνει στις οικογένειες για έγκαιρη παρέμβαση.

Συμμετοχή στο Διεθνές Συνέδριο του EASPD “Opening Doors : How can disability support services unlock the open labour market?”
Εκδηλώσεις/Δράσεις

Συμμετοχή στο Διεθνές Συνέδριο του EASPD “Opening Doors : How can disability support services unlock the open labour market?”

Με την ολοκλήρωση του Διεθνούς Συνεδρίου του EASPD Brussels που πραγματοποιήθηκε στις 17-18 Οκτωβρίου 2024 στην Αθήνα με τη συνεργασία του Το Δίκτυο και θέμα την υποστήριξη των ανθρώπων με αναπηρία για τη μετάβασή τους στην ελεύθερη αγορά εργασίας, το ΑΛΜΑ επέστρεψε γεμάτο πολύτιμες εμπειρίες, νέες γνωριμίες με φορείς και επαγγελματίες σε Ευρώπη και Ελλάδα και κυρίως δημιουργικές ιδέες και συζητήσεις για μελλοντικές συνεργασίες και προγράμματα.

Επίσκεψη Association Handi-Espoir στο ΑΛΜΑ
Υποστηριζόμενη Διαβίωση

Επίσκεψη Association Handi-Espoir στο ΑΛΜΑ

Η μέρα σήμερα ήταν ξεχωριστή γιατί την περάσαμε μαζί με φίλους και συναδέλφους από τη Γαλλία. Η οργάνωση Association Handi-Espoir και συγκεκριμένα οι ένοικοι μιας Στέγης που φιλοξενεί άτομα με νοητική αναπηρία και τις οικογένειες τους ταξίδεψαν στην Ελλάδα για πρώτη φορά και γνώρισαν τους δικούς μας ενοίκους από τη ΣΥΔ “Το Σπίτι μου” και την ΣΥΔ “Μαρίσμη”.

RSS
First1011121315171819Last
«Ιανουάριος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425
Θέση Κοινωνικού Φροντιστή

Θέση Κοινωνικού Φροντιστή

Κοινωνικοί φροντιστές 2 ημέρες εργασίας (24ώρο) την εβδομάδα για τη στελέχωση των Στεγαστικών Δομών και Προστατευόμενου Διαμερίσματος στη περιοχή του Π. Φαλήρου και Ηλιούπολης. Η πληρωμή γίνεται με εργόσημο.

Read more
262728
29303112
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024 – Δελτίο Τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024 – Δελτίο Τύπου

Ο Σύλλογος μας γιόρτασε τον ερχομό της νέας χρονιάς, τη Δευτέρα 29.1.24, με την καθιερωμένη κοπή της πίτας στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ). Μοιραστήκαμε μοναδικές στιγμές με φίλους, γονείς, ωφελούμενους και επίσημους προσκαλεσμένους, συνοδοιπόρους στο έργο μας, που τίμησαν τη γιορτή μας.

Read more
34
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top