Ημερίδα Ενημέρωσης του έργου eVeR Safe

Ημερίδα Ενημέρωσης του έργου eVeR Safe

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδας Ενημέρωσης (Multiplier Event) του έργου eVeR safe προγράμματος Erasmus+ KA220-ADU Συμπράξεις συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης, που διοργανώθηκε από το ΑΛΜΑ, σήμερα Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, στο Coral Athens Hotel στο Παλαιό Φάληρο.

Την Ημερίδα χαιρέτισαν η Πρόεδρος του ΑΛΜΑ, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Δήμου Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Αρκουμάνης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Προϊστάμενος Πολιτικών Παιδιών με Αναπηρία του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δημήτρης Νικόλσκυ. Ανάμεσα τους επαγγελματίες από συνεργαζόμενους φορείς, εργαζόμενοι και ωφελούμενοι του ΑΛΜΑ.

Το eVerSafe στοχεύει στην αξιοποίηση της τεχνολογίας VR για την εκπαίδευση ατόμων με αυτισμό με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Στο eVeRsafe συμμετέχουν 8 εταίροι από 6 ευρωπαϊκές χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Ιρλανδία, Λιθουανία, Βουλγαρία και Βέλγιο. Από την Ελλάδα, συνυπογράφουν το ΑΛΜΑ, η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.ΨΥ.ΜΕ.) και η OmegaTechnology.

Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές και πολλές ευχαριστίες στους καλεσμένους για τη σημερινή παρουσία. Ευχόμαστε το έργο να συμβάλλει σε μια καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή για τα άτομα με αυτισμό.

Print
4681 Rate this article:
5.0
«Οκτώβριος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
282930
10η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U"

10η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U"

Το ΑΛΜΑ προσκαλεί άτομα  με αναπηρία (νοητική υστέρηση, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές) ηλικίας 6 έως 44 ετών (στο εξής θα καλούνται «ωφελούμενοι») να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U".

Read more
1234
5
1ο Συνέδριο ΑΛΜΑ ΑμεΑ | 8–9 Δεκεμβρίου 2026 | Ίδρυμα Ευγενίδου | Αθήνα

1ο Συνέδριο ΑΛΜΑ ΑμεΑ | 8–9 Δεκεμβρίου 2026 | Ίδρυμα Ευγενίδου | Αθήνα

Με κεντρικό μήνυμα ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αναπτύσσει τις δυνατότητές του, να συμμετέχει και να ανήκει, το ΑΛΜΑ επιδιώκει να δημιουργήσει μέσα από το συνέδριο ένα γόνιμο πεδίο συνάντησης της επιστημονικής γνώσης με την καθημερινή εμπειρία και τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.

Σας προσκαλούμε να κάνουμε μαζί ένα ΑΛΜΑ προς μια κοινωνία πιο συμπεριληπτική, πιο προσβάσιμη και πιο ανοιχτή στη διαφορετικότητα.

8–9 Δεκεμβρίου 2026 | Ίδρυμα Ευγενίδου | Αθήνα

Read more
6
Ανακοίνωση Προσωρινού Πίνακα Αποτελεσμάτων Προγράμματος ΚΔΗΦ "4U"

Ανακοίνωση Προσωρινού Πίνακα Αποτελεσμάτων Προγράμματος ΚΔΗΦ "4U"

Σήμερα 6 Οκτωβρίου ανακοινώνεται ο Πίνακας Προσωρινών Αποτελεσμάτων «4U – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΝΤΑΞΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ» με κωδικό MIS 6003813.

Read more
78910
Ανακοίνωση Οριστικού Πίνακα Αποτελεσμάτων ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U"

Ανακοίνωση Οριστικού Πίνακα Αποτελεσμάτων ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U"

Σήμερα 10 Οκτωβρίου ανακοινώνεται ο Οριστικός Πίνακας Αποτελεσμάτων «4U – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΝΤΑΞΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ» με κωδικό MIS 6003813

Read more
11
1213
Το ΑΛΜΑ «έσπειρε αγάπη» στο Φεστιβάλ Ψ στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Το ΑΛΜΑ «έσπειρε αγάπη» στο Φεστιβάλ Ψ στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Με τη δράση «Σπείρε Αγάπη», το ΑΛΜΑ συμμετείχε στο διήμερο φεστιβάλ «Η Ψυχική Υγεία έχει φωνή», συνδέοντας την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση με ένα μήνυμα φροντίδας και συμμετοχής.

Read more
1415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top