Born to be Different – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Born to be Different – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Τη Κυριακή 3/12, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» διοργανώνει την εκδήλωση “Born to be Different” στη Πλατεία Φιλικής Εταιρείας Π. Φαλήρου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Π. Φαλήρου. Μαζί μας, θα είναι και μαθητές των σχολείων του Π. Φαλήρου.

Born to be Different: όλοι είμαστε γεννημένοι για να είμαστε διαφορετικοί… ανακαλύπτοντας αυτά που μας ενώνουν, αντιμετωπίζουμε ΜΑΖΙ αυτά που μας χωρίζουν! Σε αυτή τη γιορτή, θα συγκεντρωθούμε μικροί και μεγάλοι, παιδιά και ενήλικες με και χωρίς αναπηρία, όλοι διαφορετικοί μα και όλοι ίσοι και θα διασκεδάσουμε παρέα! Αυτό είναι και το όραμά μας στο ΑΛΜΑ, η ένταξη των παιδιών με αυτισμό και αναπηρία σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, θα στολίσουμε τη πλατεία μας με χειροποίητα στολίδια και ζωγραφιές, θα πιούμε ζεστό τσάι και κρασί, θα φάμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, αλλά και άλλα “καλούδια”! Παιδιά και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα και να φωτογραφηθούν σε μία αυθεντική Harley, και τους θρυλικούς “Χαρλεάδες”!!!

Στην εκδήλωση θα πωλούνται και μοναδικά, «συλλεκτικά» είδη “Born to be Different” με τα λογότυπα του HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP και του ΑΛΜΑ! Κούπες, μπλουζάκια, καπέλα, μπρελόκ, είναι μερικά μόνο από τα είδη που μπορείτε να αγοράσετε! Θα πωλούνται επίσης χειροποίητα δώρα, φτιαγμένα με αγάπη & μεράκι από τα παιδιά και τους εθελοντές του Συλλόγου μας!

Τα έσοδα από την εκδήλωσή μας θα αξιοποιηθούν για τη δημιουργία ενός Σπιτιού για τα παιδιά του ΑΛΜΑ με αυτισμό και/ή νοητική αναπηρία! Δείτε περισσότερα εδώ!

Το Born to Be Different, είναι μία πραγματικά σπάνια ευκαιρία για παιδιά και ενήλικες με και χωρίς αναπηρία να έρθουν κοντά! Δώστε το δυναμικό «παρών» και βάλτε και εσείς το λιθαράκι σας στην αποδοχή των ανθρώπων με αναπηρία στη κοινότητα. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, την αποδοχή της διαφορετικότητας!

Θα χαρούμε πολύ και εμείς και τα παιδιά μας να σας έχουμε δίπλα μας, σε αυτή την όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Σας περιμένουμε!

Print
1934 Rate this article:
5.0
«Ιούλιος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
29301
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - Το Παιχνίδι της Χαράς

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - Το Παιχνίδι της Χαράς

Με χαμόγελα, παιχνίδι και καλοκαιρινή διάθεση πλημμύρισε η Παιδική Χαρά της Αγίας Σκέπης στο Παλαιό Φάληρο, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026, όπου το ΑΛΜΑ διοργάνωσε το «Παιχνίδι της Χαράς», μια καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, τις οικογένειες και όλους τους φίλους του ΑΛΜΑ.

Read more
2345
6789101112
13141516
Το ΑΛΜΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Παλαιού Φαλήρου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2027

Το ΑΛΜΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Παλαιού Φαλήρου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2027

Στη Συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για την υποψηφιότητα του για τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2027, το ΑΛΜΑ έδωσε το "παρών".

Read more
171819
2021
Save the Date - Συνέδριο "ΑΛΜΑ στη νευροδιαφορετικότητα. Από τη διάγνωση στην κοινωνική ένταξη"

Save the Date - Συνέδριο "ΑΛΜΑ στη νευροδιαφορετικότητα. Από τη διάγνωση στην κοινωνική ένταξη"

Το ΑΛΜΑ σας καλεί να συμμετέχετε στις εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου με τίτλο «ΑΛΜΑ στη νευροδιαφορετικότητα. Από τη διάγνωση στην κοινωνική ένταξη» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2026 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Read more
2223242526
272829303112
3456789
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top