Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024 – Δελτίο Τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024 – Δελτίο Τύπου

Ο Σύλλογος μας γιόρτασε τον ερχομό της νέας χρονιάς, τη Δευτέρα 29.1.24, με την καθιερωμένη κοπή της πίτας στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).
Μοιραστήκαμε μοναδικές στιγμές με φίλους, γονείς, ωφελούμενους και επίσημους προσκαλεσμένους, συνοδοιπόρους στο έργο μας, που τίμησαν τη γιορτή μας.

Η Πρόεδρος, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, έκανε σύντομο απολογισμό του έργου του 2023 και ανακοίνωσε τους νέους στόχους για το 2024. Συμπερίληψη και άνοιγμα προς την κοινότητα και μια νέα Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης είναι οι πυλώνες της προσπάθειας που θα καταβληθεί κατά το 2024.
Μας αποκάλυψε το μήνυμα-στόχο που προβάλλει πλέον το ΑΛΜΑ: ΑΠΟΔΕΞΟΥ – ΚΑΤΑΛΑΒΕ – ΑΓΑΠΗΣΕ, το οποίο θα διέπει και κάθε δράση και πρωτοβουλία του Συλλόγου.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, η Ορχήστρα της Αεροπορίας και η διεθνής μας σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου με τη γυναικεία της χορωδία «ΠΟΛΥΜΝΙΑ», πρόσφεραν απλόχερα αγάπη και υπέροχες στιγμές μουσικής και τραγουδιού!Οι άνθρωποι του «ΑΛΜΑ» μας έμαθαν ότι «ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΑ ΦΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» και με τις ξεχωριστές ευχές τους συγκίνησαν το κοινό!

Τέλος, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, άνοιξε το χορό με το παραδοσιακό «Μενεξέδες και Ζουμπούλια», και μετά ακολούθησε γλέντι και ξεφάντωμα!

Και του χρόνου!

Print
6525 Rate this article:
5.0
«Οκτώβριος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
282930
10η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U"

10η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U"

Το ΑΛΜΑ προσκαλεί άτομα  με αναπηρία (νοητική υστέρηση, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές) ηλικίας 6 έως 44 ετών (στο εξής θα καλούνται «ωφελούμενοι») να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U".

Read more
1234
5
1ο Συνέδριο ΑΛΜΑ ΑμεΑ | 8–9 Δεκεμβρίου 2026 | Ίδρυμα Ευγενίδου | Αθήνα

1ο Συνέδριο ΑΛΜΑ ΑμεΑ | 8–9 Δεκεμβρίου 2026 | Ίδρυμα Ευγενίδου | Αθήνα

Με κεντρικό μήνυμα ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αναπτύσσει τις δυνατότητές του, να συμμετέχει και να ανήκει, το ΑΛΜΑ επιδιώκει να δημιουργήσει μέσα από το συνέδριο ένα γόνιμο πεδίο συνάντησης της επιστημονικής γνώσης με την καθημερινή εμπειρία και τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.

Σας προσκαλούμε να κάνουμε μαζί ένα ΑΛΜΑ προς μια κοινωνία πιο συμπεριληπτική, πιο προσβάσιμη και πιο ανοιχτή στη διαφορετικότητα.

8–9 Δεκεμβρίου 2026 | Ίδρυμα Ευγενίδου | Αθήνα

Read more
6
Ανακοίνωση Προσωρινού Πίνακα Αποτελεσμάτων Προγράμματος ΚΔΗΦ "4U"

Ανακοίνωση Προσωρινού Πίνακα Αποτελεσμάτων Προγράμματος ΚΔΗΦ "4U"

Σήμερα 6 Οκτωβρίου ανακοινώνεται ο Πίνακας Προσωρινών Αποτελεσμάτων «4U – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΝΤΑΞΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ» με κωδικό MIS 6003813.

Read more
78910
Ανακοίνωση Οριστικού Πίνακα Αποτελεσμάτων ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U"

Ανακοίνωση Οριστικού Πίνακα Αποτελεσμάτων ΚΔΗΦ ΑμεΑ "4U"

Σήμερα 10 Οκτωβρίου ανακοινώνεται ο Οριστικός Πίνακας Αποτελεσμάτων «4U – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΝΤΑΞΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ» με κωδικό MIS 6003813

Read more
11
1213
Το ΑΛΜΑ «έσπειρε αγάπη» στο Φεστιβάλ Ψ στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Το ΑΛΜΑ «έσπειρε αγάπη» στο Φεστιβάλ Ψ στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Με τη δράση «Σπείρε Αγάπη», το ΑΛΜΑ συμμετείχε στο διήμερο φεστιβάλ «Η Ψυχική Υγεία έχει φωνή», συνδέοντας την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση με ένα μήνυμα φροντίδας και συμμετοχής.

Read more
1415161718
19202122232425
2627282930311
2345678
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top