Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μαλκογεώργου παίζει για το ΑΛΜΑ στη Γιορτή Βόλλευ του ΑΟΠΦ

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μαλκογεώργου παίζει για το ΑΛΜΑ στη Γιορτή Βόλλευ του ΑΟΠΦ

Στο κάλεσμα του ΑΟΠΦ για συμμετοχή στη Γιορτή του Βόλλευ που διοργάνωσε την Τετάρτη 10 Ιουνίου, το ΑΛΜΑ ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά και συμμετείχε με αθλητές του, εργαζόμενους και εθελοντές. Ξεχωριστή σημασία είχε η συμμετοχή της Ολυμπιονίκη Συγχρονισμένης Κολύμβησης Σοφίας Μαλκογεώργου η οποία έπαιξε με την ομάδα του ΑΛΜΑ προωθώντας τις αξίες της συμπερίληψης και προσφοράς.

Το ΑΛΜΑ ευχαριστεί θερμά τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου για την ευγενική πρόσκληση αλλά κυρίως για τη στήριξη του στο έργο του για την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αυτισμό και αναπηρία. Τέλος ένα μεγαλο ευχαριστώ στην Ολυμπιονίκη Σοφία Μαλκογεώργου και σε όλους τους εθελοντές που έκαναν την ομάδα του ΑΛΜΑ ακόμη πιο δυνατή.

Print
2009 Rate this article:
4.6
«Σεπτέμβριος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
31123456
78910
Ανακοίνωση Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης Υποψηφίων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Ανακοίνωση Προσωρινού Πίνακα Κατάταξης Υποψηφίων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Προσωρινού Πίνακα  Κατάταξης Υποψηφίων για την πλήρωση (7) θέσεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στο ΑΛΜΑ, μπορείτε να κατεβάσετε το συνημμένο αρχείο.

Read more
111213
14
Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση στο ΑΛΜΑ

Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση στο ΑΛΜΑ

Η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί βασική προτεραιότητα του ΑΛΜΑ και σημαντικό παράγοντα για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Read more
151617181920
21222324252627
2829301234
567891011
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top