2 Απριλίου- Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

2 Απριλίου- Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Το ΑΛΜΑ, με αφορμή την 2α Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, συνδιοργάνωσε με τη στήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ολοήμερη, σπονδυλωτή, Ημερίδα Ενημέρωσης.

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με διαφορετικό περιεχόμενο, τρόπο προσέγγισης και εξειδικευμένη θεματική με βάση το κοινό που παρακολουθούσε.
Το πρωί η εκδήλωση ήταν προς μαθητές, οι οποίοι κατέκλυσαν τον Πολυχώρο του Δήμου σε μια ουσιαστική, διαδραστική ενημέρωση.

Το απόγευμα σε μια ανοικτή εκδήλωση προς το σύνολο της κοινότητας, το Παλ. Φάληρο, απέδειξε οτι όντως είναι μια πόλη φιλική προς τον Αυτισμό και ότι συνεχώς εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.
Εκτός από τα ενδιαφέροντα ενημερωτικά θέματα, τιμήθηκαν και επιχειρήσεις της περιοχής μας για τη συμβολή τους στους

Print
2097 Rate this article:
5.0
«Ιούλιος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
29301
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - Το Παιχνίδι της Χαράς

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου - Το Παιχνίδι της Χαράς

Με χαμόγελα, παιχνίδι και καλοκαιρινή διάθεση πλημμύρισε η Παιδική Χαρά της Αγίας Σκέπης στο Παλαιό Φάληρο, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026, όπου το ΑΛΜΑ διοργάνωσε το «Παιχνίδι της Χαράς», μια καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, τις οικογένειες και όλους τους φίλους του ΑΛΜΑ.

Read more
2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top