Πασχαλινό Bazaar Κυριακή 2 Απριλίου

Πασχαλινό Bazaar Κυριακή 2 Απριλίου

«Ας έχουμε το θάρρος να είμαστε ατελείς»: ένα από τα μότο που ήταν γραμμένα πάνω στα καδράκια μας, τα οποία φιλοτεχνήθηκαν με πολλή αγάπη από τους ωφελούμενούς μας!

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό στις 2 Απριλίου, το ΑΛΜΑ διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά πασχαλινό bazaar στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλιό Φάληρο.

Πρωτότυπες χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, εντυπωσιακά κοσμήματα, και ευφάνταστα διακοσμητικά είδη, είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά προϊόντα μας που προσφέρθηκαν στο bazaar! Η Μαρίνα Φλοίσβου πλημμύρισε από τα υπέροχα αρώματα των χειροποίητων σαπουνιών μας, ενώ όλοι λιγουρεύτηκαν τα λαχταριστά σπιτικά μας γλυκά του κουταλιού! Όλα μας τα είδη είναι χειροποίητα και φτιάχνονται από τους νέους με αναπηρία του ΑΛΜΑ, και τους εθελοντές μας!

Δε λείψανε φυσικά οι συζητήσεις για την αναπηρία, η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, αλλά και απλά, η όμορφη παρέα. Η αποδοχή της διαφορετικότητας πάντα από κάπου ξεκινάει, μπορεί και από μια κουβέντα μόνο.

Τα έσοδα από την πώληση των πασχαλινών ειδών μας, διατίθενται όπως κάθε χρόνο για τη συνέχιση των προγραμμάτων παιδιών και νέων με αναπηρία στο Π.Φάληρο.

Η ανταπόκρισή σας ήταν και φέτος συγκινητική, σας ευχαριστούμε που είμαστε ΜΑΖΙ σε αυτή τη διαδρομή!

Print
3418 Rate this article:
5.0
«Νοέμβριος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930
Το ΑΛΜΑ στο 1ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής

Το ΑΛΜΑ στο 1ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής

Το ΑΛΜΑ συμμετείχε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο 1ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Tae Kwon Do, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 300 φορείς και εθελοντικές οργανώσεις από ολόκληρο το Λεκανοπέδιο.

Read more
311
23
Θέση Εργασίας Λογοθεραπευτή/τριας

Θέση Εργασίας Λογοθεραπευτή/τριας

Αν θες να δουλέψεις ως λογοθεραπευτής στο ΑΛΜΑ, διάβασε παρακάτω!

Read more
45678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top