“Born to be different” Μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό

“Born to be different” Μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Born to be different”- Μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Το ΑΛΜΑ, σε συνεργασία με τον HOG-Harley Owners Group και την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, διοργανώνει την εκδήλωση “Born to be different” τη Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 5μμ στη Πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Παλαιό Φάληρο. Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό το ΑΛΜΑ γιορτάζει τη συμπερίληψη, τη διαφορετικότητα και τη χαρά της ζωής. Πολλές εκπλήξεις, μουσική, χορός και φυσικά βόλτα με τις θρυλικές μοτοσικλέτες περιμένουν τους επισκέπτες. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του ΑΛΜΑ.

Με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και τη συμμετοχή Δημοτικών και Γυμνασίων Παλαιού Φαλήρου.

Χορηγοί εκδήλωσης: VIParties

Χορηγοί επικοινωνίας: Αθήνα 9.84, ΣΤΑΣΥ, infokids

Print
6 Rate this article:
5.0
 
«Οκτώβριος 2025»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930
Προκήρυξη Θέσης Εκπαιδευτή/τριας Ειδικής Αγωγής

Προκήρυξη Θέσης Εκπαιδευτή/τριας Ειδικής Αγωγής

Εκπαιδευτή/τρια Ειδικής Αγωγής (Ειδ. Παιδαγωγός,  Ψυχολόγος, Φυσικοθεραπευτής, Νοσηλευτής, Εργοθεραπευτής κλπ) με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας  πλήρους απασχόλησης σε απογευματινό ωράριο.

Read more
1
Ημερίδα Ενημέρωσης του έργου eVeR Safe

Ημερίδα Ενημέρωσης του έργου eVeR Safe

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδας Ενημέρωσης (Multiplier Event) του έργου eVeR safe προγράμματος Erasmus+ KA220-ADU Συμπράξεις συνεργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης, που διοργανώθηκε από το ΑΛΜΑ, σήμερα Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, στο Coral Athens Hotel στο Παλαιό Φάληρο.

Read more
2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2025 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top