22η Ημερίδα Κολύμβησης «ΦΩΤΕΙΝΗ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ»

22η Ημερίδα Κολύμβησης «ΦΩΤΕΙΝΗ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ»

Την Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, το ΑΛΜΑ υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποίησε με επιτυχία την 22η Ημερίδα Κολύμβησης, έναν θεσμό αφιερωμένο στη μνήμη της Φωτεινής και του Δημήτρη, δύο παιδιών με αναπηρία που λάτρευαν το νερό.

Με περισσότερους από 120 αθλητές από 14 φορείς, οι Κολυμβητικοί Αγώνες ανέδειξαν τη δύναμη της συμπερίληψης και της χαράς μέσα από τον αθλητισμό. Πιο συγκεκριμένα, στην 22η Ημερίδα Κολύμβησης συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες με και χωρίς αναπηρία από ΑΛΜΑ, ΑΟΠΦ, ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΕΕΕΕΚ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΕΕΕΚ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΕΛΕΠΑΠ, ΕΣΤΙΑ, ΕΨΥΜΕ, ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΜΙΛΩΝ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ, ΠΛΟΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΓΩ, ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ.

Ευχαριστούμε τον χορηγό μας την Εταιρεία Διοργανώσεων Events ViParties, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Παλαιού Φαλήρου, τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής (ΠΑΣΧΝΑ), τους φοιτητές ειδικότητας κολύμβησης των ΤΕΦΑΑ, τον αλυτάρχη Κώστα Βραχλιώτη, τους εθελοντές και όλους τους εργαζόμενους που υποστήριξαν με πάθος τους αγώνες.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές με και χωρίς αναπηρία καθώς και στους φορείς που εκπροσωπούσαν για τη δυναμική παρουσία τους και ενεργή συμμετοχή τους.

Print
43 Rate this article:
5.0
 
«Δεκέμβριος 2025»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
24252627282930
1
BORN TO BE DIFFERENT – Μια Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης για τη Διαφορετικότητα  σε Συνεργασία με τη Hog Athena Chapter

BORN TO BE DIFFERENT – Μια Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης για τη Διαφορετικότητα σε Συνεργασία με τη Hog Athena Chapter

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2025, το ΑΛΜΑ διοργάνωσε για 9η φορά μια εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη διαφορετικότητα με τίτλο “BORN TO BE DIFFERENT” με τη συνεργασία του Harley Owners Group υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Read more
234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2025 ΑΛΜΑ | Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων
Back To Top