Responsive Menu
Add more content here...
Δελτία Τύπου | Δευτέρα 24 Απριλίου, 2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 14ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 23 Απριλίου,  η  παραλιακή ζώνη του Φαληρικού Όρμου γέμισε για 14η χρονιά με μικρούς και μεγάλους δρομείς, στο πλαίσιο του Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου!

Ξεκινώντας από το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, πρωταθλητές και ερασιτέχνες δρομείς από όλο τον κόσμο, έτρεξαν μία εντυπωσιακή διαδρομή με σημαντικά σημεία πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα,  δεν έλειψαν και οι πρωτότυπες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, που έδωσαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Οι αγώνες τελέστηκαν  υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του Δήμου Αλίμου, της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για Όλους» (UESpT) και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα παιδιά μας και οι νέοι με αναπηρία, οι εργαζόμενοι του ΑΛΜΑ, οι εθελοντές, οι φίλοι και οι υποστηρικτές μας, όλοι έδωσαν το παρών στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και στήριξαν με τη συμμετοχή τους, το δικό μας αγώνα για αποδοχή της διαφορετικότητας, και την ένταξη των ατόμων με αυτισμό και νοητική υστέρηση σε μία κοινωνία ίσων ευκαιριών!

Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στους διοργανωτές των αγώνων, οι οποίοι στέκονται εδώ και χρόνια δίπλα στα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία, και για ακόμη μια χρονιά αφιέρωσαν τον Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς στο Σύλλογο ΑΛΜΑ! Φέτος μάλιστα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα διαλέγοντας οποιαδήποτε διαδρομή, να ενισχύσουν με την εγγραφή τους το έργο μας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη διοργάνωση και τον Πρόεδρό της κο Κώστα Λιαπή για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες και φίλους που μας υποστήριξαν έμπρακτα, θυμίζοντας στα παιδιά και τους νέους με αυτισμό και νοητική στέρηση πως δεν είναι μόνοι!  

«Μόνοι θα πηγαίναμε γρήγορα… αλλά ΜΑΖΙ σας πάμε μακριά!»

Σας ευχαριστούμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).