Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

18
Δεκ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Θέση Εργασίας

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο (Αρ. Απ. 4533/1996) που ιδρύθηκε το 1996 από ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων και εργαζομένων στην ειδική αγωγή.

Ο Σύλλογος υλοποιεί εκπαιδευτικά, αθλητικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία (νοητική υστέρηση, αυτισμό) με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργική απασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», που εδρεύει στο Π. Φάληρο, αναζητά συνεργάτη – μερικής απασχόλησης –   για την κάλυψη θέσης ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ατόμων με αναπηρία.

Η θέση αφορά τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  (ΣΥΔ) του συλλόγου ΑΛΜΑ και προϋποθέτει τη διανυκτέρευση στη στέγη για δύο βράδια την εβδομάδα.

Θα συνεκτιμηθεί η ύπαρξη συστάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα μέχρι τις 3/01/2020 στο email: personnel@alma-amea.gr υπόψην: κας Σ. Νικολάου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 210.9828150 / 210 8664100 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 15:00.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

You are donating to : Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

How much would you like to donate?
5 € 10 € 20 €
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...