Responsive Menu
Add more content here...
Θέσεις Εργασίας | Τρίτη 11 Οκτωβρίου, 2022

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΠΔ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΠΔ

αρ.1/10.22

Θέση Εργασίας: Εκπαιδευτή/τρια Ειδικής Αγωγής (Ειδ. Παιδαγωγός, Ψυχολόγος, Φυσικοθεραπευτής, Νοσηλευτής, Εργοθεραπευτής, Λογοθεραπευτής, βοηθός εργοθεραπευτή κλπ) πλήρους ή μερικής απασχόλησης για Προστατευόμενο Διαμέρισμα.

Σύντομη Περιγραφή του Φορέα:

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο (Αρ. Απ. 4533/1996) που ιδρύθηκε το 1996 από ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων και εργαζομένων στην ειδική αγωγή.

Ο Σύλλογος υλοποιεί εκπαιδευτικά, αθλητικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία (νοητική υστέρηση, αυτισμό) με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργική απασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους. Ο σύλλογος εντάσσεται στις διατάξεις του ενιαίου μισθολογίου από το 2015.

Περιγραφή Προγράμματος:

Το Προστατευόμενο Διαμέρισμα λειτουργεί καθ’όλη τη διάρκεια του έτους απογευματινές ώρες. Εμπεριέχει ποικίλες δραστηριότητες ψυχοπαιδαγωγικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου όπως:

 • Εξωτερικά Προγράμματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Κοινωνικοποίησης στην Κοινότητα
 • Προγράμματα ανάπτυξης Δεξιοτήτων Καθημερινής Ζωής
 • Ομάδες Ανάπτυξης Κοινωνικών Δεξιοτήτων

Τυπικά Προσόντα:

 • Απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ (Ειδ. Παιδαγωγός, Ψυχολόγος, Μουσικός, Εργοθεραπευτής ή βοηθός εργοθεραπευτή, Λογοθεραπευτής κλπ)
 • εμπειρία σε συναφές αντικείμενο σε άτομα με αναπηρία και αυτισμό

Επιθυμητά Προσόντα:

 • Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών στην Ειδική Αγωγή
 • Πολύ καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας

Σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση;

Αν ναι, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και να μας την αποστείλετε μέσω email [email protected]  με θέμα: Προκήρυξη για τη θέση Εκπαιδευτής/τριας Ειδικής Αγωγής επισυνάπτοντας τα παρακάτω:

 1. Αίτηση ενδιαφέροντος (προαπαιτούμενο)
 2. Βιογραφικό Σημείωμα (προαπαιτούμενο)
 3. Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών (προαπαιτούμενο)
 4. Αποδεικτικό προϋπηρεσίας (προαπαιτούμενο)

Διαδικασία αξιολόγησης:

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα διενεργηθεί από επιτροπή αξιολόγησης σε δύο στάδια.

1.Στάδιο αξιολόγησης τυπικών προσόντων όπως προκύπτουν από το φάκελο του κάθε υποψηφίου και
2.Στάδιο διεξαγωγής συνεντεύξεων από την ομάδα αξιολόγησης ή και από τον νόμιμο εκπρόσωπο του Φορέα.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης απορρίπτει τις αιτήσεις των υποψηφίων που δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα για τη συμμετοχή τους στην παρούσα πρόσκληση.

Οι υποψήφιοι που καλούνται σε συνέντευξη, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αξιολογούνται και καταγράφονται κατά σειρά κατάταξης.

Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν σε σειρά κατάταξης τα παρακάτω κριτήρια για την τελική επιλογή με βάση:

(α)συνέντευξη

(β)λόγοι εκδήλωσης ενδιαφέροντος

(γ)τυχόν εμπειρία ή απασχόληση σε αντίστοιχη θέση

Δήλωση Εμπιστευτικότητας:

Κατά την εξέταση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα. Τα βιογραφικά θα διατηρηθούν στο αρχείο μας για περίοδο ίση με τη διάρκεια της συνεργασίας σας με τον φορέα. Σε περίπτωση που η θέση δεν καλυφθεί, ο Φορέας δύναται να επικοινωνήσει εκ νέου με τους υποψηφίους που κατέθεσαν αίτηση.

Αίτηση Υποψηφιότητας

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).