Responsive Menu
Add more content here...
Εκδηλώσεις Δελτία Τύπου | Παρασκευή 5 Ιουλίου, 2024

Μουσικό-χορευτική Παράσταση “Ταξιδεύοντας”

Tην Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, το ΑΛΜΑ, Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων για άτομα στο φάσμα του αυτισμού και/ή με νοητική αναπηρία, παρουσίασε μια ξεχωριστή μουσικό-χορευτική παράσταση, με τίτλο «ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ» στον Πολυχώρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Το διαφορετικό μιούζικαλ του ΑΛΜΑ, διαδραματίστηκε πάνω σε ένα πλοίο, κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού ταξιδιού. Οι ταξιδιώτες του ήταν μια μικρή κοινωνία, ένας μικρόκοσμος με τα όνειρά του, τις αγωνίες, τις ελπίδες και τους φόβους του. Στόχος τους δεν ήταν ο προορισμός αλλά η διαδρομή, όπως άλλωστε και το ταξίδι της ίδιας της ζωής του ανθρώπου.

Στην παράσταση έλαβαν μέρος πάνω από 90 ωφελούμενοι και παιδαγωγοί του ΑΛΜΑ και παρευρέθησαν 250 καλεσμένοι. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, συνοδεία των Αντιδημάρχων Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Πολιτισμού Γιώργου Πράπα, Βρεφονηπιακών-Παιδικών Σταθμών & Δημοτικών Βιβλιοθηκών  Μαίρης Τρύφων και Πολιτικής Προστασίας Γιώργου Ασημακόπουλου,  η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου καθώς και ο Προϊστάμενος Πολιτικών Ενίσχυσης παιδιού με αναπηρία του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δημήτρης Νικόλσκυ.

Η Πρόεδρος Κατερίνα Γιαννακοπούλου ευχαρίστησε θερμά όλους τους επισήμους, γονείς φίλους και συνοδοιπόρους καθώς και όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς: Actus Artis Productions, Euronics, Christou Nuts, To kati allo-Patisserie,  Zaras Soin de beaute, La Vie En Rose, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, The Travel Craft, Κάβα Ανθίδη.

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).