Responsive Menu
Add more content here...
Δελτία Τύπου | Τετάρτη 18 Μαΐου, 2022

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2022 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά με επιτυχία την 19η ημερίδα κολύμβησης «Για τη Φωτεινή και το Δημήτρη» για άτομα με και χωρίς αναπηρία, σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου καθώς και το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Π. Φαλήρου.

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό Κολυμβητήριο του Πολιτιστικού και  Αθλητικού Κέντρου Π. Φαλήρου την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 συμμετείχαν 110 αθλητές από 16 διαφορετικούς φορείς ατόμων με αναπηρία από όλη την Αττική, που διασκέδασαν και πανηγύρισαν με τα μετάλλια και τα κύπελλά τους σε αυτή την όμορφη γιορτή της θέλησης και του αθλητισμού.

Την αθλητική ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γ.Γ. του Υπουργείου Αθλητισμού κος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κος Γιάννης Φωστηρόπουλος,  Π. Φαλήρου,  ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου κ. Μιχάλης Κουμεντάκος, o Aντιπρόεδρος του Πολιτ. & Αθλητικού Κέντρου κος Φιλιππόπουλος, ο κος Δημήτρης Νικόλσκυ, Προιστ. Πολιτικών Ενίσχυσης Παιδιών με Αναπηρία του Υπ. Εργασίας, η Ειδ. Γραμματέας της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ κα Ντίνα Σωτηριάδη, οι καθηγήτριες των ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΏΝ κα Χαρίτου και κα Ασωνίτου, οι γονείς της Φωτεινής και του Δημήτρη κ. Φρίντα Παπαδονικολάκη, κα Κατερίνα και ο κος Κων/νος Γιάννος.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας μας: την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, τα ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ – ειδικότητες Κολύμβησης και Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής, το «Χαμόγελο του Παιδιού», τον αλυτάρχη των αγώνων κ. Παπαρσένο, τον Αθλητικό Όμιλο Π. Φαλήρου, τον εθελοντή γιατρό και Αντιδήμαρχο Κοιν. Αρωγής & Υγείας κο Αρκουμάνη Ιωάννη και τον Σύνδεσμο Κριτών Κολύμβησης Αττικής.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την εταιρεία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ- ΖΑΓΟΡΙ για την προσφορά της σε εμφιαλωμένο νερό και την DOLE Hellas για την χορηγία της σε μπανάνες για όλους τους αθλητές μας.

 

 

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).