Responsive Menu
Add more content here...
Υποστηριζόμενη Διαβίωση | Κυριακή 12 Απριλίου, 2020

Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

 

Υποστηριζόμενη Διαβίωση

Μπορεί η καραντίνα να ήρθε απρόσμενη και ακάλεστη σε όλους μας, μπορεί να τάραξε την ηρεμία της ρουτίνας της καθημερινότητάς μας, αλλά εμείς εδώ στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης αρπάξαμε την ευκαιρία και βρίσκουμε κάθε μέρα λόγους για να χαμογελάμε!!

Είχατε μπει ποτέ στη διαδικασία να σκεφτείτε και να δοκιμάσετε πόσα διαφορετικά δημιουργικά πράγματα μπορούμε να κάνουμε εντός του σπιτιού; Οι ένοικοι της Στέγης μας, δε χάνουν το κέφι και τη φαντασία τους, και μοιράζονται μαζί σας κάποιες ιδέες για δραστηριότητες που κάνουν τη κάθε μέρα ξεχωριστή!

Βρήκαμε χρόνο επιτέλους να καθαρίσουμε την αυλή μας, να περιποιηθούμε τα φυτά μας και να τη κάνουμε όμορφη για να περνάμε χρόνο στον ήλιο και τον αέρα! Φτιάξαμε πασχαλινές κάρτες για να  στείλουμε ευχές στους δικούς μας! Παίξαμε τα αγαπημένα μας επιτραπέζια παιχνίδια όλοι μαζί! Κάναμε γυμναστική με τη διαδυκτιακή καθοδήγηση της γυμνάστριά μας, της κυρίας Ευδοκίας! Καλέσαμε όσους αγαπάμε να τους πούμε μία καλημέρα από το μπαλκόνι! Γίναμε ζαχαροπλάστες και μάγειρες ανακαλύπτοντας νέα ταλέντα! Κάναμε όλες εκείνες τις εργασίες του σπιτιού που δε προλαβαίναμε να κάνουμε, για να περνάμε χρόνο σε ένα όμορφα τακτοποιημένο σπίτι. Γίναμε μεγάλοι καλλιτέχνες, ζωγραφίσαμε και κατασκευάσαμε πασχαλινά διακοσμητικά για να στολίσουμε το σπίτι μας! Είδαμε τις αγαπημένες μας ταινίες και βρήκαμε καινούρια διασκεδαστικά παιχνίδια στον υπολογιστή! Μα πάνω απ’ όλα αδράξαμε την ευκαιρία για να περάσουμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί , να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να αγαπηθούμε περισσότερο!!

Ας δούμε όλοι μας αυτές τις μέρες σαν ένα δώρο που μας δόθηκε για να ανακαλύψουμε τις μικρές χαρές της ζωής. Από όλους εμάς στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης έχετε ευχές για μια γαλήνια, ξεχωριστή Ανάσταση και την υπόσχεση ότι όταν γυρίσουμε ξανά στη καθημερινότητάς μας, θα μετράμε τη κάθε μέρα διαφορετικά. Καλό Πάσχα σε όλους!!!

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).