Responsive Menu
Add more content here...
Υποστηριζόμενη Διαβίωση | Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, 2019

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ 2018 ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Yποστηριζόμενη Διαβίωση

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έδωσε έμπνευση στα παιδιά και τους παιδαγωγούς της Ημιαυτόνομης Διαβίωσης, για χριστουγεννιάτικες δημιουργίες , εορταστικούς ρυθμούς, και όμορφες εξόδους στη στολισμένη Αθήνα. Έτσι  λοιπόν ξεκινήσαμε με το στολισμό του δέντρου μας και το ψήσιμο των παραδοσιακών μπισκότων, τα οποία κεράσαμε στους γείτονές μας , δίνοντας τις πιο θερμές μας ευχές. Επισκεφτήκαμε το χωριό του Άη Βασίλη στο Π. Φάληρο και συμμετείχαμε με χαρά σε εορταστικές δραστηριότητες, παρακολουθήσαμε χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση στο δημαρχείο του Π. Φαλήρου με παρέα μας τον αντιδήμαρχο Κο Γιάννη Φωστηρόπουλο και φυσικά δε θα μπορούσαμε να μη πάμε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στη Τεχνόπολη, όπου βρισκόταν το χριστουγεννιάτικο χωριό «Η επέλαση των ξωτικών». Εκεί γνωρίσαμε τον Άγιο Βασίλη, γράψαμε γράμμα για το πολυπόθητο δώρο της Πρωτοχρονιάς, χορέψαμε με τα ζωηρά ξωτικά, μπήκαμε σε όλα τα τρενάκια και τα συγκρουόμενα και γελάσαμε με τη καρδιά μας. Όμως , οι εξορμήσεις μας κατά τη διάρκεια των εορτών δεν τελείωσαν εδώ! Ανεβήκαμε στις πιο ροκ μηχανές και κάναμε την πιο όμορφη βόλτα με θέα τη θάλασσα, γιορτάζοντας όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και τη διαφορετική μοναδικότητα όλων μας. Κλείνοντας λοιπόν το 2018 με αυτές τις μοναδικές αναμνήσεις  και τα μεγάλα χαμόγελα που μας δημιούργησαν, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με όμορφες ξεχωριστές στιγμές, υγεία, αγάπη και ακόμα πιο διάπλατα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων!

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).