Responsive Menu
Add more content here...
Εκδηλώσεις | Δευτέρα 24 Ιουνίου, 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

    Παλαιό Φάληρο,  21 Ioυνίου 2019

 

Δελτίο Τύπου

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η καλοκαιρινή γιορτή του «Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ», την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στον υπέροχο παραθαλάσσιο εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φλοίσβος στο Π. Φάληρο.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κα Κατερίνα Γιαννακοπούλου, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους σε μια γιορτή χαράς που σηματοδότησε το τέλος της φετινής περιόδου προγραμμάτων του Συλλόγου και την έναρξη των κατασκηνωτικών περιόδων για άτομα με αναπηρία.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν μουσικοθεατρικά δρώμενα από το Κέντρο Ημέρας ,  τη Μουσικοθεατρική ομάδα και την ομάδα παραδοσιακών χορών, προβλήθηκαν βίντεο με όμορφες στιγμές από τη χρονιά που πέρασε ενώ οι καλεσμένοι ως αργά το βράδυ διασκέδασαν χορεύοντας με τις ξεσηκωτικές μουσικές επιλογές της “VIPARTIES”.  

Με την παρουσία τους μας τίμησαν:  ο απερχόμενος Δήμαρχος Π. Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης και ο νεοεκλεγής δήμαρχος Π.Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Ασημακόπουλος, Δούμας και Μερκουράκης , το ζεύγος Γουμαλάτσου, ο κ.  Δημήτρης Νικόλσκυ από το Υπουργείο Εργασίας, οι καθηγήτριες Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής από τα ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ κ.κ. Κουτσούκη, Ασωνίτου και Χαρίτου, η κα Μαυρογιάννη Δ/ντρια του ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ και εξέχοντες εκπρόσωποι φορέων από το χώρο της ειδικής αγωγής και του επιχειρηματικού κόσμου.

Στα πλαίσια της γιορτής  βραβεύθηκαν πρόσωπα και φορείς για την αδιάκοπη στήριξή τους στο έργο του συλλόγου μας (ο Δήμαρχος Παλ. Φαλήρου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,  η «VIPARTIES»,  η εταιρία ΧΗΤΟΣ-ΖΑΓΟΡΙ, ο ΝΟΠΦ , ο ΑΟΠΦ, το Δημοτ. Αθλητ. Κέντρο Παλ. Φαλήρου, η εταιρία FOLLI FOLLIE, η εταιρία ΙREPAIR, o σύλλογος μοτοσικλετιστών της HARLEY DAVIDSON και οι αθλητές του σωματείου «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ»).

Η πρόεδρος ευχαρίστησε τους χορηγούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η γιορτή αλλά και όλες οι εκδηλώσεις του έτους (ΔΗΜΟΣ ΠΦ, ΧΗΤΟΣ ΖΑΓΟΡΙ ΑΒΕΕ, VIPARTIES, KABA ANΘΙΔΗ, ΙΕΚ ΑΛΦΑ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με μεγάλα δώρα από τις εταιρίες  ΑΝΕΚ LINES, την BLUE STAR FERRIES,  τον όμιλο IKEA FOURLIS, την εταιρία POLO SA, το ALLOU FUN PARK, τα καταστήματα FOLLI FOLLIE, την εταιρία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, τα βιβλιοπωλεία «Ιανός»,   και πολλά τοπικά καταστήματα.               

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και έγιναν μια ομάδα τραγουδώντας και χαμογελώντας!  Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).