Responsive Menu
Add more content here...
Δελτία Τύπου | Τρίτη 16 Απριλίου, 2019

BORN TO BE DIFFERENT #3 ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 13 & 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο μήνας Απρίλιος είναι αφιερωμένος στον αυτισμό!

Tο ΑΛΜΑ, με την ευκαιρία  του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, προσκάλεσε το Σάββατο 13 Απριλίου στην Μαρίνα Φλοίσβου το σύλλογο μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP και υπό την αιγίδα του δήμου Π. Φαλήρου, διοργάνωσε για τρίτη φορά την ιδιαίτερη και πρωτότυπη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας για τα παιδιά με αυτισμό «BORN TO BE DIFFERENT»

Με το σύνθημα αυτό θελήσαμε από κοινού να μεταδώσουμε δυναμικά το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας με έναν ιδιαίτερο και εντυπωσιακό τρόπο και υπενθυμίσαμε σε ΟΛΟΥΣ μας ότι μέσα από την διαφορετικότητα συναντάς τη μοναδικότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του!

Tριάντα περίπου μηχανές της ομάδας HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP μπήκαν και στάθμευσαν σε εξωτερικό χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου, όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις του συλλόγου μας, υπό τον ήχο των δυνατών μουσικών επιλογών της VIPARTIES, ενώ μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και θετικής ενέργειας γονείς και παιδιά απολαύσαμε με τις υπέροχες αυτές μηχανές μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα!

Την Κυριακή 14 Απριλίου στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό μας Bazaar, όπου η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη. Τους μικρούς μας φίλους διασκέδασε ο κλόουν από τα «Δελφινάκια» που τους κέρασε σοκολατένιες λιχουδιές από την «ΙΟΝ». Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης μας ταξίδευε η μουσική της VIPARTIES του κ. Νίκου Τσιροζίδη.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας Μαρίνα Φλοίσβου και Δήμο Παλαιού Φαλήρου, τους χορηγούς που είναι σταθερά κοντά μας, αλλά και όλους εσάς που στηρίζετε πάντα το όραμά μας!

Τα έσοδα από την πώληση των πασχαλινών ειδών του Bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση της προσπάθειας να αποκτήσει το ΑΛΜΑ το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ!

Στη μεγάλη μας αυτή προσπάθεια σας θέλουμε όλους συμμάχους!

Born to be different #3

Πασχαλινό Bazaar

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).