Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

19-20/09/2019 ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ALIVE & KICKING
23
Σεπ

19-20/09/2019 ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ALIVE & KICKING

Εκδήλωση

Το Alive and Kicking είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα βασισμένο στις ανθρωπιστικές αξίες που μοιράζονται οι συμμετέχοντες φορείς και ενισχύεται από τις γνώσεις που παρέχει η Αθλητική Ψυχολογία και η ευεργετική της επίδρασή στις ζωές των ανθρώπων. Οι επαγγελματίες της ψυχικής υγείας συγκεντρώθηκαν κάτω από ένα κοινό στόχο, να επηρεάσουν τις ζωές των νέων με ψυχικές διαταραχές. Η ομάδα δημιούργησε αθλητικές κλινικές για νέους με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας και νοητικές προκλήσεις σε ένα αθλητικό περιβάλλον.

Η παρέμβαση μετά από τις δημοσιεύσεις του επιστημονικού της έργου θα παράξει έναν οδηγό κινητοποίησης και ένταξης στον αθλητισμό.
Ο οδηγός είναι το εφαλτήριο για τα επόμενα βήματα του προγράμματος στη πορεία ανεξάρτητης, στοχευμένης και πραγματικής ένταξης των πληθυσμών με νοητικές και ψυχικές προκλήσεις.

Το πρόγραμμα “Alive & Kicking” υλοποιήθηκε με τη συνεργασία των παρακάτω οργανισμών και πανεπιστημίων: Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένος Δραστηριοτήτων “Άλμα”,  ΠΛΟΕΣ – Ε.Ψυ.Με., Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής “Μαργαρίτα”, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή Αθλητικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Μαδρίτης, Αμφίδρομο Χοροθέατρο, Universite de Lorraine, Associação Para A Recuperação de Cidadãos Inadaptados Da Lousã “ARCIL”

Ευχαριστούμε θερμά τους Δ.Παλαιού Φαλήρου, τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου(ΑΟΠΦ),το Δημοτικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, τον Αθλητικό Όμιλο Δάφνης(ΑΟ Δάφνης), την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγωνιστικής(ΠΑ.ΣΧΝΑ), το Το Χαμόγελο του Παιδιού και τους γιατρούς που συνέβαλαν καθοριστικά για την διοργάνωση και πραγματοποίηση αυτού του Προγράμματος.

Διάρκεια προγράμματος: 01/01/2018- 31/12/2019
8 Φορείς
24 Επιστήμονες
358 Συμμετέχοντες
Program site: https://alive-kicking.org/

 

 

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

You are donating to : Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

How much would you like to donate?
5 € 10 € 20 €
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...