Responsive Menu
Add more content here...
Δελτία Τύπου | Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, 2023

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2023-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Eυχαριστούμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού Κύριο Λευτέρη Αυγενάκη για την επιστολή – χαιρετισμό που απέστειλε στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή μας στη ΛΑΕΔ. Πατήστε εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτέλους! Μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας που άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητά μας, το ΑΛΜΑ πραγματοποίησε  την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα, η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας και κοινωνικών φορέων καθώς και πλήθος μελών, υποστηρικτών και φίλων του Συλλόγου.  

Η πρόεδρος κ. Κατερίνα Γιαννακοπούλου ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και πραγματοποίησε μία σύντομη αναδρομή στις δράσεις των ετών που πέρασαν,  σηματοδοτώντας τα 26 χρόνια του φορέα στον χώρο της ειδικής αγωγής.

Η μουσική ομάδα του ΑΛΜΑ παρουσίασε το «Μουσικόκοσμο», ενώ οι νέοι των απογευματινών προγραμμάτων με πολύ κέφι χόρεψαν παραδοσιακούς  χορούς.

Ευχαριστούμε το Γενικό Επιτελείο Στρατού και τη διεύθυνση της Λ.Α.Ε.Δ. για τη διάθεση του χώρου, αλλά και το προσωπικό που προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη γιορτή μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντωνόπουλο, το Catering «Ελαφοκυνηγός» και την ομάδα του για τη διάθεση γεύματος και υπηρεσιών εστίασης για 250 άτομα, το αρτοζαχαροπλαστείο «ΠΕΤΕΚ» για την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, την Κάβα Ανθίδη και την Κάβα Λεουνάκη για την ευγενική χορηγία εμφιαλωμένου κρασιού. Ευχαριστούμε επίσης την ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας που με ρυθμούς αγαπημένους πλαισίωσε την εκδήλωσή μας και τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων που ενθουσίασε το κοινό με τις εορταστικές μελωδίες της.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν: ο κος Αλέξ. Δεσύπρης, Υποστράτηγος-Δ/ντής ΛΑΕΔ, ο κος Γ. Σταμάτης, εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυβέρνησης και Γεν. Γραμματέας  Πρόνοιας και Κοινων. Αλληλεγγύης του Υπ. Εργασίας, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος ως εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο κος Τσίγγανος, Δ/ντής Ψυχικής Υγείας ως εκπρόσωπος της Υφυπουργού Ψυχ. Υγείας κας Ζωής Ράπτη, η κα Λένα Αυγενάκη ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κου Λευτ. Αυγενάκη, η Υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου κα Σοφία Βούλτεψη, η κα Μιχαηλίδου ως εκπρόσωπος του βουλευτή Β΄ Αθηνών της Ν. Δημοκρατίας κ. Διονύση Χατζηδάκη, ο Πρόεδρος Περιφερ. Συμβουλίου Αττικής κος Γ. Δημόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής κα Αναστασία Νάννου, η κα Μαίρη Τρύφων ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Π. Φαλήρου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο κος Μιχ. Μιχαηλίδης, Αντιδήμαρχος Παιδείας ΠΦ, η κ. Κατερίνα Κατριβάνου, Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, η κα Κατερίνα Σταμπέλου, Αντιδήμαρχος Κοιν. Αλληλεγγύης του Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, ο κος Γ. Καπελάκης, Πρόεδρος της Ελλην. Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο κος Μιχάλης Κουμεντάκος, Πρόεδρος ΔΑΚ ΠΦ, ο κος Μαρκίδης, Γ. Γραμματέας της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ, ο ιατρός κος Μπίτσικας,  η κ. Σπανίδου από το ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, ο κ. Βενετσάνος, διευθυντές σχολικών μονάδων του Δήμου Π. Φαλήρου και εξέχοντα στελέχη συλλόγων και φορέων του Δήμου Παλ. Φαλήρου, όπως η Ένωση Γονέων ΠΦ, οι σύλλογοι Αθηνά, Ισότητα, ΠΟΑΚΕ, ΔΥΑΜΕΑ, Ένωση Κατοίκων Αμφιθέας Σοφία Μπεφόν, Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού, Στέγη Θηλέων Άγιος Αλέξανδρος και πολλοί άλλοι φίλοι και συνεργάτες του συλλόγου.

Τα πλούσια δώρα της λαχειοφόρου ήταν ευγενική προσφορά των εταιρειών:

ΑΝΕΚ LINES, SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, ATTIKO ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, POLO S.A., ΙΚΕΑ-FOURLIS ΙΝΤΕRSPORT, «ZARA’S SOINS DE BEAUTE», κα ΕΛΕΝΗ ΓΟΥΜΑΛΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μας;

Κάντε το με τους παρακάτω τρόπους.

Θα σας ακούσουμε

+30 210 9803292

+30 210 9828150

Θα μας γράψετε

[email protected]

Γραφτείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω απο τον φορέα.

  Ωράριο Λειτουργίας

  Τα Απογευματινά After School Προγράμματα διεξάγονται καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι ώρες και οι μέρες που θα έρχεται το παιδί/ο νέος, εξαρτώνται από την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί. (Κάτι το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του, αλλά και από τα προγράμματα στα οποία προτιμά να λάβει μέρος). Το ωράριο των προγραμμάτων χωρίζεται σε 2 ζώνες:

  Α’ Ζώνη 13.00-16.00

  Β’ Ζώνη 16.30-19.30

  Κάποιες ομάδες μας, έρχονται και συμμετέχουν στα προγράμματα κατά τη διάρκεια της Α’ Ζώνης (13:00-16:00) και άλλες κατά τη διάρκεια της Β’ Ζώνης (16.30-19.30). Κατά τη διάρκεια της κάθε χρονικής ζώνης, πολλές ομάδες ταυτόχρονα συμμετέχουν σε διαφορετικά προγράμματα!

  Εάν το προτιμά κάποιος ενδιαφερόμενος, υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής και αποκλειστικά σε ένα πρόγραμμα.

  Τόπος Διεξαγωγής

  Τα προγράμματα διεξάγονται στις δομές μας, στο 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου, και στο χώρο του φορέα μας στην παιδική χαρά της Αγ. Σκεπής. Για τα νότια προάστια, υπάρχει και η επιλογή μεταφοράς με το Van του Συλλόγου (παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία) κατόπιν συνεννόησης.

  Συμμετοχή στα Προγράμματα

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν αρχικά με το Σύλλογο τηλεφωνικά (2109828150). Στη συνέχεια ορίζεται ένα ραντεβού δια ζώσης, μία πρώτη γνωριμία, με τον επόπτη και τον υπεύθυνο του τμήματος, οπότε και συζητείται η ένταξη του ενδιαφερόμενου σε κάποια ομάδα των Απογευματινών After School Προγραμμάτων (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού/νέου).